Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб отримувати сповіщення про наявність
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Із надтаємної лабораторії, в якій проводилися генетичні експерименти, під час пожежі втікають два створіння, наділені майже людським розумом, - пес породи ретривер і Аутсайдер - жива машина для вбивства.
Перший із них стане найкращим другом Трейвіса Корнелла і Нори Дейвон, а другий - заклятим ворогом.
Ситуацію ускладнює той факт, що втікачів наполегливо розшукують спецслужби і божевільний найманий убивця.
Відгуки з книгарень
Цікаво, але не так, щоб "Вау!" Я звернула увагу на цю книгу, бо десь прочитала (можливо, в анотації, чи у відгуках інших читачів), що стиль Кунца дещо схожий на Стівена Кінга. Окрім того, мене зацікавила і сама анотація. Що я можу сказати про книгу? Можливо, трохи віддалено вона і нагадує Кінга, але дууууже віддалено. Такий собі Кінг на мінімалках. Читалася вона досить легко і цікаво, хоча місцями сюжет трохи провисав, і ставало трохи нудно (там, де йшла мова про спецагентів). Інші ж моменти…
Читати на YakabooЧому Кунц - це не Кінг Я прочитала не так багато книг Діна Кунца, але "Хранителі" - одна з найкращих. Більше того, я чула від людей, які орієнтуються в творчості Діна Кунца куди краще, ніж я, що це взагалі один з найкращих його романів. Тому якщо ви хочете познайомитесь з його книгами, але не знаєте з чого почати - зверніть увагу на "Хранителів". Роман починається, коли Трейвіс Корнелл у день свого тридцятишестиріччя вирішує покінчити з собою. Він приїздить у безлюдне місце і зустрічає там…
Читати на YakabooНе Кінг і це не мінус Я дуже люблю творчість Стівена Кінга, тому начитавшись Короля «гуглив щось похоже на Кінга», і знайшов у цьому списку Кунца. А на українській мові можна купити тільки «Хранителів», тому цю книжку я і обрав. І мені здається це не зовсім «копірка» Кінга, про саму ідею сюжету «Хранителів», зав’язку і справді можна, сказати що це щось схоже, але це абсолютно самодостатній роман, із своїм стилем, взагалі не похожим на Кінга. В цьому творі зовсім інша атмосфера, і це не…
Читати на YakabooОчікувала більшого Я не так багато читала книг Діна Кунца, але більшість мені сподобалася. Цю книгу мені вже давно рекомендували, але я все відкладала. Можу сказати точно, я не в захваті від "Хранителів", але читати можна. Перше, що притягує під час читання - це золотистий ретривер, якого герой знайшов під час подорожі і вже потім назвав його Енштейном. Пес виявився результатом генних експериментів, які дали йому практично людський розум. Але якщо є в романі хороші люди, то…
Читати на YakabooМожливо, я колись її перечитаю Перш за все вразила саме обкладинка, від неї вже віє певним настроєм, який і зрежесирував події книжки у моїй голові ще до того як я прочитала книжку і навіть до того як прочитала анотацію. Ще трішки за обкладинку: у характеристиках ви можете прочитати, що вона тверда і це справді так, але вона трішки гнеться. Не знаю навіщо про це написала, просто захотіла, щоб ви знали. Книжка загалом це як мультфільм "Вольт" тільки для дорослих. Назву книжки прив'язали до…
Читати на YakabooІ так, і ні... Як я бачу, не тільки мені здалося, що це такий собі роман у стилі Кінга. Для мене це книга із розряду "Непогано, мені навіть сподобалось, але рекомендувати взагалі комусь буду навряд чи". Особисто я вважаю, що автор перестарався із кількістю сторінок. Дуже нудно було читати про розвиток любовної лінії. Кінг так робить дуже (ну, дуууууже) часто, але більш органічно до сюжету. Історія втечі піддослідних із секретних військових лабораторій не надто новаторська, але гарна тим,…
Читати на YakabooЖиття – це дещо більше, аніж інтелект «Ми зобов'язані стояти на сторожі один одного, ми хранителі, кожен з нас, хранителі, які стережуть від темряви» Трейвіс Корнелл дійсно вірить, що він проклятий. Практично кожного, кого він коли-небудь любив, втрачав через передчасну смерть, включаючи армійських друзів, а згодом і дружину. Він - дуже самотній, боїться зав’язувати нові стосунки, повільно сповзаючи в темряву депресії. У спробі підняти собі настрій він повертається до улюбленого місця…
Читати на Yakabooзворушливо Чомусь в моїй голові Дін Кунц асоціювався з книгами в стилі Кінга - коли напружено, кривавенько, страшнувато. І таки "Хранителі" напружені, місцями кривавенькі, але при цьому зворушливі і дуже глибокі. І основна емоція, яка залишається в фіналі - це і співчуття, і навіть сльози на очах. По сюжету - з лабораторії, де проводилися військові експерименти втекли двоє піддослідних - пес - ретривер з інтелектом, близьким до людського, та мутований примат Аутсайдер, створений для вбивств,…
Читати на YakabooВпечатления о книге "Хранители" Дин Кунц "Независимо от того, чего ты добился в жизни, — часто говаривал его отец, — она всегда может выбить почву у тебя из-под ног, если ты перестанешь трудиться." цитата из книги "Хранители" Дина Кунца. Мягкий, сентиментальный и очень душевный роман Дина Кунца "Хранители". Добрый и светлый роман, рассказывающий о взаимоотношениях человека и его друга. Пес "Эйнштейн" - заставит…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!