Протистояння

Видавництво: Yakaboo Publishing
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок668
Рік видання2025

Формати

Серія

Анотація "Протистояння", Сергій Фурса

Алекс намагається залишити небезпечне минуле позаду й повернутися до спокійнішого життя поруч із близькими. Та загроза, з якою довелося зіткнутися раніше, нікуди не зникає. Терорист Амір продовжує діяти й готує нові плани, що знову втягнути Алекса у протистояння. Ситуація швидко виходить за межі особистого конфлікту. Чоловікові знову доведеться взяти участь у нових операціях і стикнутися з переслідуванням та ризикованими рішеннями.

Події розгортаються в різних країнах і пов'язані з роботою спецслужб та боротьбою з терористичними загрозами. Алекс опиняється між власним бажанням жити звичайним життям і необхідністю діяти, коли від нього залежить безпека інших. Сюжет зберігає напружений ритм і поступово розширює історію героя. Це третя книга про Алекса, яка зацікавить читачів, які люблять шпигунські трилери та бойовики з масштабним розмахом подій.

Де можна придбати

ПаперовіЕлектронні
• yakabooapp
450 грн315 грн
e-book
• Тверда обкладинка
450 грн337.5 грн -15% діє з промокодом KEBUK-10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Тверда обкладинка
450 грн405 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
450 грн405 грн
• Тверда обкладинка
442 грн
• Тверда обкладинка
450 грн
• Тверда обкладинка
450 грн
• Тверда обкладинка
450 грн
• Тверда обкладинка
450 грн
• Тверда обкладинка
450 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• ЛарисаYakaboo1 грудня 2025 р.★ 5/5

Чудова книга! Автор знову подарував крутий сюжет, де є і небезпека, і дружба, і кохання, і справжня боротьба за життя. Він змушує постійно переживати за героя, бо кожен його крок може бути останнім. Події розвиваються швидко, багато екшену. Дуже сподобалась атмосфера напруги та непередбачуваності. Фінал чудовий, змушує задуматися про вічне питання добра і зла. Із задоволенням прочитаю інші книги автора, якщо такі будуть.

Читати на Yakaboo
  • ДенисYakaboo17 листопада 2025 р.★ 4/5

Непоганий бойовик Мені сподобалась загальна сюжетна лінія - головний герой хоче осісти, але минуле його не відпускає, небезпека, екшн, терористи, спецслужби, вибухи. Мені дуже подобаються такі сюжети. Ця частина мені сподобалася найбільше, хоча я б все ж додав більше динамізму й скоротив деякі сцени й діалоги. Але якщо ви любите класичні історії бойовиків, де герою ніяк не дадуть спокій, і йому доводиться битися за можливість залягти на дно, то однозначно рекомендую.

Читати на Yakaboo
  • СашаYakaboo31 жовтня 2025 р.★ 5/5

Нові пригоди Алекса Книга мене просто затягнула з перших сторінок! Я вже знайома з попередніми історіями про Алекса, але тут автор перевершив сам себе. Пригоди такі напружені, так переживала за головного героя, дуже хотіла, щоб у нього все склалося добре. Сподобалось, як переплітаються всілякі бойові й напружені сцени, емоції та стосунки. Рекомендую всім, хто любить історії у стилі Джейсона Борна і Місії нездійсненної.

Читати на Yakaboo
  • ОлексійYakaboo10 жовтня 2025 р.★ 4/5

Гарне продовження Сподобалось! Більш жвава та насичена подіями, як нв мене, в порівнянні з попередніми книгами. По діалогам, суб'єктивно, все ж затягнуто. Таке враження, що на чверть могла би книга менша і тільки б виграла від цього.

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково