Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Ще жодного клубу навколо цієї книги. Створіть перший — і читайте її разом з іншими, лишаючи нотатки просто в тексті.
Тут прекрасно всьо Реально,книга дуже цікава, чесно кажучи, спочатку різало око сурж. Але книга топ)
Читати на YakabooКрутий вибір як на подарунок, так і для себе Книга суперова. Брала як подарунок і не розчарувалася. На дотик обкладинка немов оксамитова, приємно тримати в руках. Сторінки товсті, а не як газетний папір. Так само є закладка, що не менш приємно. Крутий вибір як на подарунок, так і для себе
Читати на YakabooЩось в цьому є Що ж, побачила в твітері, захотілось купити. Я не вмію грати в шахмати, зовсім не розбираюся в них. Та і не сильно знайома з сучасною українською літературою, тому критик з мене буде, як з кота балерина. Тож, якщо говорити просто, без усілякого нудного аналізу, то мені сподобалося. Щось в цьому є. Звісно, моя помилка, бо мала уважніше читати анотацію, бо думала, що всю книгу Міша буде вчитися шахматам, але, як виявилося — ні. Проте, було цікаво читати, щось трохи розбиратися в…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!