Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Книга 1. Поцілунок у Нью-Йорку
"Забудьте своїх колишніх за десять простих кроків!" Саме з цієї книжки розпочинається неймовірна пригода Шарлот і Ентоні напередодні Різдва в Нью-Йорку. Шарлот застрягла в аеропорту через скасований рейс. А все, чого їй хотілося після жахливого семестру у Нью-Йорку і складного розриву з коханим, - це повернутися додому, до Лондона. В Ентоні теж видався не найкращий день: його кинула дівчина просто посеред юрби в аеропорту. Шарлот та Ентоні вирішують скористатися порадами з книжки і крок за кроком намагаються залишити минуле позаду, віднайти "нових" себе та знову відкрити серця для кохання.
Чи вдасться це їм - адже на Різдво трапляються дива, - читайте в легкій романтичній історії від Кетрін Райдер.
Книга 2. Дівчина онлайн. Соло. Книга 3
"Дівчина Онлайн: соло" - завершальний роман популярної трилогії британської фешн-блогерки, ютуберки та письменниці Зої Заґґ.
У новому навчальному році Пенні задумує таємничий проєкт, про який не розповідає навіть найближчим друзям. Ноа покидає світове турне до його закінчення, і ніхто, навіть Пенні, не знає, де він. А ще в житті дівчини з'являється чарівний фотограф Каллум і нові друзі.
Та чи зможе Пенні по-справжньому почати нове життя, якщо здається, що за кожним рогом на неї чатує привид Ноа? Читайте у третій частині.
Підлітковий роман Дівчина онлайн - це дебютний роман письменниці Зої Заґґ. Він вийшов у листопаді 2014 року і став одним із найпродаваніших дебютний романів з 1998 року, побивший рекорд за перший тиждень продажів. Вперше українською роман було надруковано 2018 році і переклала його - Наталя Ясіновська. Дівчина онлайн - це книга про дівчинку-підлітка, яка веде свій анонімний блог. В ньому Пенні ділиться своїми страхами, почуттями та переживаннями. На Різдво дівчина зі своєю сім'єю та…
Читати на YakabooНеплохое чтиво Прошел год с тех пор, как я прочитала первые две книги из этой серии, и хотя мне не очень понравилась первая книга, я все же решила прочитать эту книгу. Вторая книга мне понравилась больше, чем первая, и я надеялась, что, может быть, и эта книга мне понравится больше, чем вторая. Однако после того, как я её закончила, могу сказать, что этого, к сожалению, не было. Но мне она все равно понравилась и я бы поставил её на один уровень с второй книгой. В целом, это было отличное…
Читати на YakabooПенні: хто ти? Дівчина Онлайн, фотографиня, чи дівчина Ноя?! Заключна частина трилогії про Пенні Портер, відому також, як дівчину Онлайн. Пенні, як ми знаємо із другої частини серії, розійшлася із Ноєм, але чому він тоді меріщиться їй на кожному кроці її рідного міста? Невже Пенні сама себе обманює та вигадує те, що хоче бачити?! Але крім суму за Ноєм, Пенні все ж йде вперед: намагається не закидати навчання, фотографує та намагається знайти свій неповторний та унікальний стиль у цьому…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!