Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
• Оновлене та доповнене видання
• Світовий бестселер з психології, який було написано в 1984р. тепер перероблено та доповнено новими дослідженнями, ідеями, прикладами та онлайн-додатками.
Що може змусити кожну людину сказати "так"? Як переконувати людей та уникати небажаного впливу? Відповіді шукайте на сторінках цієї книги, яка миттєво стала світовим бестселером. Її автор описує методи й закони психологічного тиску й створення конкуренції. Використовуючи яскраві приклади з життя, Роберт Чалдині дає унікальні поради, як викорінити в собі синдром жертви й не потрапити на гачок нав'язливої реклами, а також навчитися самому переконувати й здобувати бажане.
Ця книга, яка вже давно стала підручником для менеджерів, підприємців і взагалі всіх, хто бажає опанувати мистецтво впливу, навчить вас розуміти поведінку інших, уникати маніпуляторів людською свідомістю та спілкуватися, завжди досягаючи поставлених задач.
Відгуки з книгарень
Найкращий магазин книжок Повністю задоволений книгою та магазином , доставлено швидко та якісно запаковано , дякую велике )))
Читати на YakabooНе виправдала очікування Прочитавши 100 сторінок я корисної інформації поки що не знайшов. Автор побудував книгу на купі прикладів та власному досвіді. Якихось повчальних для себе моментів не отримав. Якщо взяти в бібліотеці - то ще нічого. Якщо купувати - то грошей своїх не варта.
Читати на YakabooДля кого она? В принципе, хорошая книга, Из нее можно почерпнуть несколько полезных советов. а главное, становятся понятными все те порывы, которые мы потом пытаемся себе оправдать. Ну например, как так просто мы согласились купить совсем ненужный нам пылесос, но зато со скидкой. Книга достаточно большая. В ней 350 страниц сплошного текста. Без картинок. И читать ее придет два-три раза, чтоб все окончательно улеглось в голове. Потому что вещи рассказываются правильные, но не так просто…
Читати на YakabooОбязана к прочтению Книга которая научит думать не прямолинейно и по простому. Она нужна для людей, которые не научились говорить "нет" или "да" в нужный момент. В эту книгу автор смог запихнуть очень много нужных и полезных советов и предложений. Её может прочитать как и обычный человек, так и руководитель бизнеса - она будет полезной для всех людей, так как написана простым человеческим языком. Автор раскрыл шесть методов влияния на людей, которые обязательно помогут вам в жизни. Хоть она и…
Читати на YakabooЛюдські стосунки і те, як нами керують щодня Цю книгу сміливо можна назвати книгою, що руйнує стереотипи. Вона змусить кожного переглянути ситуації, які трапляються з нами щодня, під іншим кутом. Тут викладена не тільки теорія впливу, а наведена безліч цікавих прикладів. Книга змістовна і цікава, але враження псують помилки (слова без закінчень, різні друкарські помилки) і те, що примітки знаходяться не внизу сторінки, а в кінці книжки (це дуже не зручно). Загалом, книгою я задоволена. На мою…
Читати на YakabooМаніпуляція Ще під час навчання в університеті моя викладачка рекомендувала цю книгу для прочитання, але я все не поспішав скористатися її порадою, про що зараз шкодую. Ця книга однозначно заслуговує на прочитання та перечитування в подальшому. Книга написана легко та гарно читається, а автор справжній майстер своєї справи та чудово викладає матеріал. У книзі детально описані методики впливу на людей з врахуванням їх психології, способи впливу та тиску на індивіда за допомогою використання…
Читати на YakabooЯк захиститися від маніпуляцій Це далеко не найлегша книжка, яку мені доводилося читати. Я її кілька разів відкладала, бралась за щось простіше, але потім все одно поверталась. Книжка розповідає про найпоширеніші стратегії та тактики маніпуляції. Це неймовірно цікаво і корисно. І для того, щоб іноді підштовхнути людину зробити те, що тобі треба (чого гріха таїти, іноді це необхідо), і для того (і це, на мою думку, найголовніше), щоб самому захиститися від подібних маніпуляцій. По суті, книжку…
Читати на YakabooЯк я жив без цієї книги? В цій книзі є усе, що потрібно для розуміння людської природи і того, як нами можна керувати. Після прочитання я почав бачити певні закономірності у спілкуванні, і навчився красиво відмовляти у тих випадках, де це справді потрібно. Бо більше не можеш погоджуватися на маніпуляції, коли бачиш їх такими, якими вони є насправді. Описані у книзі системи - усюди, і відтепер ви навчитеся їх вирізняти, і використовувати на користь суспільству(або ж собі, як вам більше…
Читати на YakabooМистецтво впливу Якщо ви прагнете постійного самовдосконалення, то вам неодмінно потрібно прочитати книгу. Мною було прочитано багато книг на тему особистого зростання і часто в них містилося посилання саме на цю книгу. Це може свідчити про те, що в ній автором дійсно розкриті важливі питання, які турбують кожного з нас. Мистецтво впливу на інших важлива навичка в житті, яка може, наприклад, допомогти в кар’єрному зростанні. Також потрібно вміти розпізнавати маніпуляції інших людей. Особливо…
Читати на YakabooЭтого вы не прочитаете больше нигде "Психологию влияния" Роберта Чалдини я купил, поскольку много хорошего слышал об этой книге. Открыв и начав читать, я поразился, насколько простые и насколько действенные советы по влиянию на людей описаны в книге. После каждого совета идут примеры, которые позволяют понять, как можно применять в реальной жизни подобные трюки с сознанием и подсознанием человека. Читая, я удивлялся, как я раньше не додумался до этого, почему я не применял это и подобное. В…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!