Чарівний букварик. Загадки, прислів'я, приказки

Видавництво: Кристал бук
Немає в наявностіНавчальна література Повідомити про помилку
Кількість сторінок64
Рік видання2016
Цей яскравий буквар - незвичайний. На його сторінках - веселі малюнки і розвивальні завдання, які допоможуть хлопчикам і дівчаткам швидко й успішно засвоїти абетку. Маленькі читачі також позна-йомляться з чудовими прислів'ями та приказками і зможуть розгадати цікаві загадки. Шановні дорослі! Ця книжка допоможе зробити домашнє навчання ефективним. Читайте її разом з дитиною - і результат вас обов'язково порадує!

Де можна придбати

• 2016
Немає в наявності
• 2014
Немає в наявності

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• СвітланаYakaboo18 серпня 2020 р.★ 5/5

Чарівний букварик Обираючи для своєї дитини букварик, ми зупинили свій вибір саме на цьому дуже цікавому, фахово продуманому та чудово представленому дитячому виданні – «Чарівний букварик. Загадки, прислів'я, приказки» відомого, сучасного українського автора, який є творцем надзвичайно оригінальних, розвиваючих, унікальних та пізнавальних дитячих енциклопедій, а також ним створена велика кількість інших дитячих творів. Нам сподобалося саме це видання відомого сьогодні автора, оскільки…

Читати на Yakaboo
  • МарияYakaboo10 жовтня 2018 р.★ 5/5

"Чарівний букварик. Загадки, прислів'я, приказки" Ваша дитина незабаром піде до школи або вже навчається у першому класі? Тоді Вам стовідсотково знадобиться гарний "Буквар", за допомогою якого малюк зможе вивчити абетку. На щастя, у мене якраз є книжка, яка точно підійде для того, щоб познайомити маленького учня зі світом літер. Отож, раджу Вам звернути увагу на книгу під назвою "Чарівний букварик. Загадки, прислів'я, приказки", тому що дане видання не лише надасть малому можливість вивчити…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково