Лесь Подерв'янський (нар. 1952 р.) - скандально відомий український письменник і художник. Його епатажні п'єси, що були спочатку записані на аудіокасетах і СDдисках, принесли йому широку популярність. Тепер з його творами можна ознайомитися на сторінках книжок. Читаючи Подерв'янського, ви відкриєте для себе, що його герої, на жаль, не такі вже нереальні, як це може здатися на перший погляд, а тонка іронія та гумор автора дозволять вам ще і ще раз посміхнутися над трагікомізмом нашого життя. До збірки увійшли п'єси "Герой нашого часу", "Пацавата історія", "Кацапи", "Восточна мозаїка" та ін., в яких розкривається оригінальний талант Л. Подерв'янського.
Неможливо проігнорити
Окремі фрагменти збірки «Герой нашого часу» я слухав ще, коли ходив у школу, десь в 2005-му. Тоді це здавалось чимось таким «фул» – матюки, та ще й в запису, це саме те, що потрібно було для ні з чим не згідної душі тинейджера. Ще пам’ятаю, як цитували Леся по дорозі на дискотеки… Ех, ностальджі.
Тепер, коли мені вже за 30, захотів ще раз від душі «поржать» з Подерв’янського. Точніше, його творів. Іронія, гумор, з якою він пише про наше з вами життя, не передається на…
«Правда… гостра, запашна, замашна і разюча на дотик, а ще цілковито нецензурна»
З Подерв’янським я знайомий особисто, ще з «Останньої республіки». Однак не це стало причиною мого захоплення цим автором.
Перш за все, ціню його гостре, правдиве слівце, що часто так точно б’є в прямо в точку – глибини здорового глузду та людської душі. Правдиво, без прикрас Лесь бачить цей світ, і намагається відкрити ту ж саму картину нам, читачам.
У «Герої нашого часу» зібрано кращі твори автора, котрі до…
Відгуки з книгарень
Викинула книгу у смітник Вважайте мене бидлом, що не розуміє культурний феномен, але мені шкода витрачених 28 грн
Читати на YakabooФантастично! Це добра книга якщо ти гном , слова гарні але не видно
Читати на YakabooНеможливо проігнорити Окремі фрагменти збірки «Герой нашого часу» я слухав ще, коли ходив у школу, десь в 2005-му. Тоді це здавалось чимось таким «фул» – матюки, та ще й в запису, це саме те, що потрібно було для ні з чим не згідної душі тинейджера. Ще пам’ятаю, як цитували Леся по дорозі на дискотеки… Ех, ностальджі. Тепер, коли мені вже за 30, захотів ще раз від душі «поржать» з Подерв’янського. Точніше, його творів. Іронія, гумор, з якою він пише про наше з вами життя, не передається на…
Читати на Yakaboo«Правда… гостра, запашна, замашна і разюча на дотик, а ще цілковито нецензурна» З Подерв’янським я знайомий особисто, ще з «Останньої республіки». Однак не це стало причиною мого захоплення цим автором. Перш за все, ціню його гостре, правдиве слівце, що часто так точно б’є в прямо в точку – глибини здорового глузду та людської душі. Правдиво, без прикрас Лесь бачить цей світ, і намагається відкрити ту ж саму картину нам, читачам. У «Герої нашого часу» зібрано кращі твори автора, котрі до…
Читати на YakabooОтзыв
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!