Моя книга природи. Тварини лісу — Олівія КосноРекомендований вік3+

Моя книга природи. Тварини лісу

Les animaux de la foret

Видавництво: Ранок
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок20
Рік видання2018

Разом із цією книгою ти відкриєш для себе багато цікавого про тварин лісу. Тож не гаймо часу. Нумо досліджувати їх, друже! 10 сторінок + 2 сторінки з наліпками.

Де можна придбати

90 грн52.2 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
90 грн54 грн
90 грн54 грн
• М'яка обкладинка
90 грн
• М'яка обкладинка
90 грн
Немає в наявності
Немає в наявності 90 грн67.5 грн
• М'яка обкладинка
Немає в наявності 90 грн67.5 грн -15% діє з промокодом KEBUK-10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• М'яка обкладинка
Немає в наявності 90 грн76.5 грн -15% діє з промокодом KEBUK
• М'яка обкладинка
Немає в наявності 90 грн81 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
Немає в наявності 90 грн
• М'яка обкладинка
Немає в наявності 90 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• ГаннаYakaboo30 серпня 2021 р.★ 3/5

Моя книга природы. Животные леса Книжка "Моя книга природы. Животные леса. " с заданиями и наклейками от издательства "Ранок". Ориентирована на детей дошкольного возраста 3+. Но можно смело брать и раньше. Моему 2х летнему сыну тоже очень интересно рассматривать картинки и под силу наклеить наклейку с моей помощью. Каждая страничка - новое животное, блок информации, рисунок на разворот, задания наклеить и разрисовать. В середине книжки есть наклейки которыми нужно дополнить рисунок.…

Читати на Yakaboo
  • ТарасYakaboo22 серпня 2019 р.★ 5/5

Тварини лісу Для нас серія книжечок "Моя книга природи" від видавництва "Ранок" стала справжнім відкриттям, книжечки із цієї серії зможуть зацікавити будь якого малюка, і хлопчиків, і дівчаток. Автор книжечок Олівія Косно, зуміла створити надзвичайно цікаву книжечку-гру, у якій дитина познайомиться із тваринами лісу, пізнає їхні особливості, зможе їх розмалювати та наклеїти безліч наклейок, а ми всі дорослі добре знаємо, що наклейки діти особливо полюбляють. Із цієї серії книжечок ми вже…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково