Гра Ендера

Ender's Game

Видавництво: Брайт Букс, Brown & Company
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок272
Рік видання2016
Оцінка читачів
★6.5/10 (2)

Формати

Земна цивілізація під загрозою. Уже сім десятиліть людство веде безвиграшну війну з чужою інопланетною расою, і шанси на перемогу все тануть. Невже немає ніякої надії і людству доведеться загинути? І така надія з'являється. На Землі народжується геній, дитина, якій судилося стати рятівником людства. Ім'я його Ендрю Віггін, або Ендер, що значить переможець. "Гра Ендер" - абсолютний шедевр сучасної фантастики і рідкісний випадок в історії жанру, коли роман завойовує в один рік дві вищі фантастичні нагороди - премії "Хьюго" і "Небюла". Тобто отримує одночасно і читацьке, і письменницьке визнання.

Де можна придбати

ПаперовіЕлектронні
• 2013 • Брайт Букс • yakabooapp • Українська
99 грн
e-book
• LittleBrown • Англійська • М'яка обкладинка
Немає в наявності
• 2013 • Брайт Букс • Українська
Немає в наявності
• 2013 • Брайт Букс • М'яка обкладинка
Немає в наявності 76 грн65 грн
• 2013 • Брайт Букс • epub , kindle • Українська
Немає в наявності 99 грн69 грн
e-book
• 2016 • Брайт Букс • Українська • М'яка обкладинка
Немає в наявності 140 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• АндрійYakaboo7 червня 2025 р.★ 1/5

Чтиво Не зміг заставити себе дочитати

Читати на Yakaboo
  • Микита ЧернякYakaboo11 серпня 2024 р.★ 4/5

Хороша книга, але переклад поганий Цікава книга, але переклад робили з російською. Речення побудовані дурнувато і переклад у певних моментах відрізняється від оригіналу

Читати на Yakaboo
  • АндрійYakaboo5 січня 2022 р.★ 5/5

Геніальність починається з дитинства Почнімо з того, що спершу я подивився фільм. Сказати, що мені сподобалось - було б не правильно. Я був у захваті. Потім я дізнався, що це екранізація, і чимдуж почав шукати книгу. Що ж, після прочитання я, як у більшості випадків, залишився незадоволений порівнянням книга-фільм. Але від самої книги я був просто в блаженному екстазі. Вона чудова. Отже, що ми маємо? Події розвиваються в майбутньому, коли земна цивілізація під загрозою. Уже сім десятиліть…

Читати на Yakaboo
  • Юлія ДемченкоYakaboo2 червня 2021 р.★ 5/5

Емоційно та захопливо Неймовірна та цікава історія в жанрі фантастики захоплює з перших сторінок. Нам відкривається історія становлення, ще зовсім малого хлопчика, як особистості та в майбутньому командира. Ми стаємо свідками його нелегкого життєвого шляху, труднощів та перешкод з якими він стикається, складні ситуації в яких він демонструє свою незламність , психологічну зрілість та силу. Головний герой викликає емоції, змушуючи радіти його успіхам та співчувати при невдачах. Ми бачимо світ…

Читати на Yakaboo
  • ОленаYakaboo5 квітня 2021 р.★ 5/5

На що має право геній? Книжка написана цікаво, динамічно з просто неймовірним наростанням напруги. Завдання перед Ендером ускладнюються так швидко, що ледь устигаєш йому співпереживати, щоразу це на межі його можливостей, щоразу здається - ну вже цього разу він зламається і не впорається, адже хоч Ендер і вундеркінд, та він усього лише дитина. У творі багато психологічного і навіть філософського. Навряд чи книжка захопить дітей, хоч герой - шестирічний хлопчик (ну, добре, майже семирічний). Цей…

Читати на Yakaboo
  • Bboy 07Yakaboo6 серпня 2019 р.★ 5/5

Захоплива історія. Зворушлива та сильна історія маленького лідера,яку варто прочитати! Книга, яка являється перлиною наукового фентезі. Автор розповідає цікаву історію : людство знайшло інопланетну расу, і як очікувалось, відбулось протистояння між людством та чужаками. У людській природі завжди був закладений геном боротьби та протистояння чужому, невіданому якого не можна зрозуміти. Це протистояння підійшло до повномасштабної війни, головною ціллю якого було цілковите винищення. На авансцену…

Читати на Yakaboo

Коментарі (1)

26 груд., 20:14
★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
Коли я починав читати цю книгу, уявляв собі типову космічну оперу з масштабними битвами, де люди протистоять космічним чудовиськам. Але історія виявилася зовсім іншою, і це не зовсім те, на що я очікував. Замість динамічних боїв, основний акцент тут зроблено на психології персонажів, складних моральних дилемах, маніпуляціях та жорсткому процесі формування лідера в умовах, коли на кону стоїть виживання всього людства. "Гра Ендера" - змушує задуматися про важливі речі: якими способами можна перемогти ворога, якою ціною дається ця перемога і що таке насправді справжнє лідерство. Це, безумовно, цікаво. Можливо, якби я не створював собі певних очікувань або читав книгу з іншим настроєм, то моє враження було б набагато кращим.
необов'язково
необов'язково