NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Книга Нерв

Nerve

Немає в наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок320
Рік видання2017

Що можна дізнатись про людину в інтернеті? І для чого може бути використана ця інформація? Ві, учасниця гри "Нерв", не задумувалась над цим. А дарма…

• Simon&Schuster
Немає в наявності
• Stone Publishing
Немає в наявності
• КМ-Букс • Тверда обкладинка
Немає в наявності 131 грн98.25 грн
• Stone Publishing • Тверда обкладинка
Немає в наявності 160 грн

Схожі книги

• ЄваYakaboo20 жовтня 2021 р.★ 3/5

НЕРВ Я була абсолютно скептично налаштована щодо цієї книжки - чомусь мені здавалося, що вона буде банальною та зовсім не зможе мене захопити. Про неї я дізналася завдяки екранізації із Еммою Робертс, тож мені стало надзвичайно цікаво порівняти книгу та фільм. Так, у книзі повно дивних моментів та епізодів, які дещо дратували, але цій історії вдалося мене захопити! Головна героїня, старшокласниця Ві, працює у вінтажному магазині, живе з суворими батьками, все життя перебуває "в тіні" своєї…

Читати на Yakaboo
  • MarinaYakaboo10 червня 2021 р.★ 5/5

Нерв Я натрапила на цю книгу випадково. Перед покупкою я навіть про неї нічого не знала. Але я щаслива від того, що придбала її, адже вона стала однією з моїх улюблених. Сама книга гарної якості, зі зручним шрифтом для прочитання. Я прочитала цю історію дуже швидко, так як відірватися було неможливо. Настільки гарно та захоплюючи написано, що дійсно важко було зупинитися. В сюжет покладено історію про гру "Нерв", учасники якої повинні виконувати завдання на камеру, деякі з яких можуть бути…

Читати на Yakaboo
  • JuliaYakaboo18 квітня 2021 р.★ 5/5

"Якщо хочеш вижити в цій грі - обирай "Виклик" Рівно рік тому я подивилася фільм "Нерв" і була в захваті від нього. Я навіть не могла уявити, що є книга з таким сюжетом. Але коли побачила її в каталозі, то не гаючи ні хвилини відразу ж придбала. Книга гарної якості, зі зручним шрифтом для читання. Історія дуже цікава, з безліччю інтриг та пригод. В сюжеті йдеться про гру "Нерв", в якій персонажі можуть бути гравцями або ж спостерігачами. Гравці виконують різні завдання на камеру, а точніше в…

Читати на Yakaboo
  • РусланYakaboo21 лютого 2018 р.★ 4/5

Нерв "Нерв" - книга автора Джинн Раян. Головна героїня - старшокласниця з Сіетла, яка у вільний час підробляє в магазині та допомагає ставити спектаклі в шкільному театральному гуртку. Вона відповідальна, врівноважена, комунікабельна, але її не помічають у суспільстві, дівчина "сіра мишка". Вона хоче від життя більшого. Зовсім іншою є її краща подруга Сінді. Красива, яскрава, приваблива, на неї поглядає безліч хлопців. Сінді грає головні ролі у спектаклях, а Ебігейл на сцену не запрошують,…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково