Рекомендований вік6+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб отримувати сповіщення про наявність
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Якщо всі бджоли раптом зникнуть, вже через кілька років все людство почне потерпати від голоду - такий один із поширених сценаріїв кінця світу. Так книжка Пйотра Сохи "Бджоли" не про те, що наш величезний світ тримається на тендітних комашиних крильцях. Вона просто про бджолине життя-буття від часів динозаврів і до сьогодні. Перевірені наукові факти викладено доступно й цікаво, з безліччю кумедних ілюстрацій.
Видання кольорове, яскраве, великого формату - воно буде чудовим подарунком для допитливої людини незалежно від віку.
Бджоли. Надзвичайно гарна та цікава книжка. Сподобалася і мені і моїм діткам, дізналася багато цікавої інформації для себе про бджоли. Книжка "Бджоли" видавництва Час Майстрів із серії книжок "Відкривай" на українській мові. Автором книжки є Пйотр Соха. Книжка рекомендована для діток віком від трьох років. В цій книжці розкрита вся історія існування та розвитку бджіл від співіснування з динозаврами до теперішнього часу. Бджолина сім'я - надзвичайно високоорганізована, кожна бджола у сім'ї має…
Читати на YakabooБджоли це знахідка Це неймовірна книга про бджіл! Як тільки береш в руки, вже відчувається захоплення. Ми навіть не думали, що можна так цікаво написати і проілюструвати таку тему, як Бджоли. Дуже важко пояснити дітям, хто вони такі, як працюють і звідки береться мед, а тут все просто, шикарно, зрозуміло, що навіть дорослий залипає при перегляді. Малюнкам особливий респект, настільки все точно відображене і так гарно промальоване, що сподобається не тільки дітям, це точно!! Особливо тим, в кого…
Читати на YakabooНайкрутіша енциклопедія з "вау"-ефектом для дітей і дорослих! :) А бджоли ще ті динозаври))) Принаймні, такі ж давні) Книга, яку назвали на честь цих цікавих комах, містить дуууже багато захопливих таємниць і несподіваних цікавинок! Опис комах та їхніх сімей, побудова кар'єри та ієрархі у вулику, особливості розмноження, сприятливі умови та суттєві загрози існування, бджолині ....., медоносні рослини, бджолині вороги, роль бджіл у різні історичні епохи - все, що пов'язане із життям бджіл, -…
Читати на YakabooВсе о пчелах Невероятно увлекательная детская энциклопедия о пчелах. Она просто огромного формата, внушительная, но это и замечательно, поскольку привлекает даже не слишком читающих детей. Ее иллюстрации тоже большого формата, их очень много, они забавные - и это также нравится всем читателям, поскольку такую энциклопедию читать нескучно. Страницы в книге довольно плотные (как альбомные), толстая обложка, поэтому книга, наверняка, прослужит долго. Информационное наполнение книги тоже отличное -…
Читати на Yakabooрецензія на книгу "Бджоли" Книжка «Бджоли» - это книга, написанная Петром Сохой, про мир удивительных насекомых пчёл. В книге есть информация про: -пчёл вообщем; -строении тела пчелы; -роль и занятия пчелы; -размножение пчёл; -пчелу – матку; -танец пчёл; -рои пчёл; -опыление цветов пчёлами; -устройство в улье и виды ульев; -костюм и инструменты пчеловода; -передвижные пасики; -медоносные растения; -мёд и другие пчелиные продукты; -врагов пчёл. Есть также пару разворотов с…
Читати на YakabooБджоли які по всьому світу працюють на П. Соху Основною професійною справою для Пйотра Сохи протягом останніх десятків років було створення ілюстрацій для преси. Робота над книгою «Бджоли» вимагала зосередження, відкладення всіх інших справ, наявності певного капіталу, для того, щоб можна було на щось прожити в цей час. Неможливо знати наперед чи буде книга успішною . Завжди є ризики. Але П.Соха повірив в успіх та ризикнув. Спочатку було створено список тем. Автор тексту узгоджував їх з…
Читати на YakabooВелика книжка про маленьких комах Книга привертає до себе увагу величезним форматом, завдяки якому всі малюнки гарно видно. Це також справляє враження й на дітей. Мені здавалося, що книжка буде важкою для читання, але автор дуже цікаво написав на таку, здавалося б, не зовсім цікаву тему. Книжка знайомить дітей із тим, яку важливу роль бджоли відіграють у житті людини. У сьогодення бджоли гинуть внаслідок зміни клімату, надмірного використання пестицидів тощо, і дітям важливо знати, як такі…
Читати на YakabooБджілки 10/10 Дякую Yakaboo за можливість купувати якісні і гарні книжки за знижками!!! Робіть їх частіше))) Про книгу "Бджоли" я дізналась десь весною і від тоді дуже хотіла її купити, але ціна кусалась( І от нарешті на неї зробили гарну знижку і я наважилась на покупку. І не пожалкувала ні секунди! Коли книга прийшла на пошту я негайно її відкрила і замилувалась обкладинкою вона дуже яскрава і гарна, в в середині взагалі витвір мистецтва з прикольними малюнками!!! Художникам, які працювали над…
Читати на YakabooВелетенська книга про маленький світ Я мала певні очікування замовляючи книгу Пйотра Сохи "Бджоли" від видавництва "Час Майстрів", адже ми - пасічники і прагнемо виховати в дітях повагу до цих комах та їхньої праці, але на жаль після отримання видання маю двояке ставлення до нього. Так - книга зроблена якісно з твердою палітуркою та гарним папером сторінок, малюнки великі, яскраві та пізнавальні - мабуть вони найбільше і рятують цю книгу. На малюнках гарно зображено вулик у розрізі, будову та…
Читати на YakabooЦікаво й захоплююче про бджіл! Неймовірно радує факт, що наше видавництво "Час майстрів" видало українською мовою міжнародний бестселер "Бджоли", написаний польським автором Пйотра Сохи, бо мій син який навчається в першому класі, вже писав роботу-презентацію про бджіл (яку задали на уроці з предмету "Я досліджую світ") й використовував інформацію з даної книги, при чому, я сподіваюсь, що у майбутньому, книга ще не раз станеться у нагоді під час навчання. Книга вийшла шикарною й в плані…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!