NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Ніжність

Перекладач: Ірина Серебрякова
Немає в наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок192
Рік видання2018

"Ніжність" - книжка, що підкорила мільйони читачів у всьому світі. Глибокий, витончений і несподіваний роман про кохання та втрату. Словникове визначення "ніжності": тендітність, крихкість, слабкість. Про ці дивовижні риси й про парадоксальність життя - в історії Давіда Фоенкіноса.

Наталі пощастило зустріти ідеального чоловіка, але ідилія раптово уривається. Вона загортається у кокон болю і страждання, повністю віддається роботі і, здається, вже ніколи не зможе бути щасливою. Одного дня під впливом якогось химерного імпульсу Наталі цілує свого нудного колегу, найпересічнішого на світі чоловіка, й миттєво забуває про цей дивний вибрик. Наталі і Маркус - на перший погляд, зовсім не пасують одне одному, та той випадковий поцілунок перевертає їхні життя.

За мотивами книжки вийшов однойменний фільм, режисерами якого стали брати Фоенкіноси.

Видавництво Старого Лева

Немає в наявності
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
Немає в наявності
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 110 грн88 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 131 грн91.7 грн

Схожі книги

• Татьяна ВасильеваYakaboo14 листопада 2019 р.★ 4/5

Делікатність Французькою мовою роман має назву "La délicatesse". І саме делікатність є синонімом для назви цього роману. Назва повністю виправдовує його зміст. Ця книга про ніжний та делікатний службовий роман. Голова героїня Наталі - загадкова і неприступна. В неї закохані всі колеги-чоловіки, починаючи з шефа. Проте вона заміжня і обожнює свого чоловіка. Це її друга половинка, яка розуміє її з півслова. Але чоловік помирає, потрапивши під колеса авто. Вона у відчаї. І єдиним, що її врятовує…

Читати на Yakaboo
  • Анастасия БарабашYakaboo21 серпня 2019 р.★ 5/5

На одному диханні Не зовсім люблю я романтичні історії про неймовірне кохання зовсім різних людей, які в реальному житті навряд чи б колись зійшлися. Але щось в цій історії зачепило мене і змусило повірити в щиру любов персонажів. Особливим є те, що головна героїня перед нами предстає самою звичайною дівчиною, а згодом - і жінкою, яка знайшла те єдине кохання, про яке багато хто мріє. Їхнє щасливе подружнє життя обривається в один момент, і Наталі, здається, уже втратила сенс і сили жити, не…

Читати на Yakaboo
  • Альона ФедоренкоYakaboo15 серпня 2019 р.★ 5/5

Зворушлива історія про любов та ніжність "Коли йдеться про любов, ми завжди на п'ять хвилин спізнюємося зі своїми репліками." Тонка і тендітна книга ( в усіх значеннях - у цій крихітці немає і двохсот сторінок), яка з перших сторінок потрапляє в саме серце. З першої сторінки розумієш, що книга "твоя".. Надзвичайно чуттєва, ніжна та легка історія, але разом з тим щира, глибока і без надлишку ванілі, якою автори так люблять "засипати" любовні романи. Особисто для мене, це не любовний роман. Це…

Читати на Yakaboo
  • MarianaYakaboo26 лютого 2019 р.★ 5/5

Дійсно ніжність Книга про вчасність. Про те, що часом критично важливо бути в певному місці в певний час – бо саме твоя присутність може змінити і твою, і чиюсь долю. А коли робиш щось невчасно – з’являються такі знайомі кожному ‘якби’, над якими потім можна роздумувати цілу вічність. Хоча, навіть ‘у щасті настає мить самотності серед натовпу’. Автор просто надзвичайний – не кожному під силу передати такий шалений спектр емоцій – від світлої любові до раптової розлуки і страшної туги, а далі до…

Читати на Yakaboo
  • ЯрославаYakaboo17 лютого 2019 р.★ 4/5

Ніжна історія кохання. Книга "Ніжність" Давіда Фоенкіноса - романтична історія, що налаштовує на позитив та ніжні почуття. Мене привабила незвична обкладинка і багато відгуків про неї. Сюжет книги з одного боку банальний - життя триває і після смерті коханої половинки, і в той же час сюжетна лінія дійсно сповнена ніжним романтизмом і кохати можна не дивлячись на соціальний статус і на пережиті емоції кожного з партнерів. Цей твір дійсно відповідає рамкам французьких романів - легкість і…

Читати на Yakaboo
  • ТарасYakaboo4 січня 2019 р.★ 5/5

Завораживающая история двух сердец После просмотра фильма с Одри Тоту в главной роли, игнорировать роман «Ніжність» Давида Фоенкиноса я не мог по определению. Тем более, книгу в украинском переводе. Это очень тонкая содержательная проза с легким французским шармом. Ее герои - утонченные натуры с тонкой душевной организацией, ранимые и хрупкие во взаимоотношениях. Перипетии довольно стройного сюжета (без параллельных боковых линий и отклонений) на первый взгляд довольно банальные и почти…

Читати на Yakaboo
  • АнгелінаYakaboo12 грудня 2018 р.★ 2/5

Банальна історія кохання Раніше не читала книги цього автора, але випадково наткнулась на уривок з книги: «Він запитав, що вона замовить. Від її вибору залежало все. «Якщо вона замовить каву без кофеїну, я встану і піду», — подумав він. На побаченнях пити каву без кофеїну — табу. Цей напій аж ніяк не створює дружньої атмосфери. Чай анітрохи не кращий…». І правду кажучи, це найкращий фрагмент з цієї книги, за обсягом вона не велика, але я ледве змусила себе її дочитати. Автор книги хотів донести…

Читати на Yakaboo
  • Anna GorodkovaYakaboo10 листопада 2018 р.★ 5/5

Смішна, зворушлива, реалістична частка життя Я можу чесно сказати, що мені не доводилося читати роман, як цей, і це ж тільки переклад. Якби тільки моя французька була на достатньому рівні, щоб прочитати цю чарівну історію мовою оригіналу. Ніжність дуже романтична книга. Єдина проблема в мене полягала в тому, що вона здавалася трохи короткою і неглибокою, але це, мабуть, просто тому, що я звикла читати довгі романи та класичну літературу. Синопсис - Наталі зустрічає і закохується у Франсуа,…

Читати на Yakaboo
  • Алена ЛипецкаяYakaboo8 липня 2018 р.★ 5/5

Ніжна книга Так швидко промайнув час над цією невеликою, але чудовою книгою, а післясмак залишиться ще надовго. Купила книгу через гарну обкладинку та романтичну назву і не помилилася. Автор Давід Фоенкінос так оригінально розповідає історію (просту, може подекуди і банальну), що "смакуєш" кожне слово, кожну фразу. Відчувається французька витонченість, романтичність, шарм. Найбільше сподобалися описання почуттів, емоцій героїв, ніби опиняєшся на місці кожного з них, переживаєш…

Читати на Yakaboo
  • Vikusia KogutYakaboo20 червня 2018 р.★ 5/5

Ніжність і не тільки *** Словникове визначення слова "ніжність": тендітність, крихкість, слабкість. *** Ось тепер я розумію, ЩО хотів сказати автор про цей роман. До речі, це цікавинка із сторінок роману - по всьому роману розкладені такі собі нотатки-повідомлення, інколи дисонуючі з сюжетом. ( І я чекала-сподівалась, що в кінці роману побачу розгадку, але ні, розгадки немає). Осмислюючи прочитане, я спочатку подумала про те, як же соціум тисне на людину, як він змушує її відповідати…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково