NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Українська мова. Довідник для підготовки до ЗНО і ДПА

Видавництво: Видавництво Богдан
В наявностіНавчальна література Повідомити про помилку
Кількість сторінок368
Рік видання2018

У довіднику викладено матеріал, визначений чинною програмою зовнішнього незалежного оцінювання з української мови: найважливіші відомості про мову як суспільне явище і, зокрема, про українську мову, про мовлення і спілкування, лінгвістичний зміст навчання.

Посібник призначений для старшокласників і вступників до вищих навчальних закладів, але може бути корисним і для студентів та вчителів-словесників.

• М'яка обкладинка
200 грн
• 2018
200 грн
• 2018
Немає в наявності
• 2017 • М'яка обкладинка
Немає в наявності
• М'яка обкладинка
Немає в наявності 200 грн190 грн

Схожі книги

• Яна Лук'янецьYakaboo14 травня 2021 р.★ 2/5

Довідник з української мови '' Довідник це завжди корисно''- думала я, коли замовляла цю книжку. Але на жаль, не в цьому випадку ( Коли ця книжка потрапила в мої руки, я була трішечки розчарована її змістом. Я очікувала, що довідник буде містити тільки важливу інформацію та буде подавати її у належній формі, тобто у таблиця, схемах, влучних визначеннях. Я сподівалась, що довідник допоможе зрозуміти тему, якомога краще та швидше, не читаючи параграф. Коли інформація подається в таких великих…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково