Пронизлива драматична історія про цінності, непідвладні часу Який сором для дівчини - повернутися додому з байстрям! Але якщо… дитина не твоя? Олена та Люба вирушили до міста в пошуках кращої долі. Та якби Олена знала, що їй доведеться понести не свій хрест! Коли Люба народила хлопчика та, злякавшись осуду і труднощів, кинула його напризволяще, Олена не вагалася. Вона не може вчинити так, як його мати. Вона не залишить немовля. Навіть якщо за це потрібно буде сплатити страшну ціну, пожертвувавши заради чужого сина добрим ім'ям та жіночим щастям…
Суча дочка
✍🏻 Історія про дівчинку, яка народилась в селі і прожила там своє життя. У 80-ті, вийшло так, що вона випадково прийшла додому з новонародженим сином. Ій 18 років, чоловіка нема, та ще й «байстрюка» додому привела. А син то навіть не ії. Взяла на себе Оленка гріх подруги, да так взяла, що ніхто не дізнався. Батьки сварились, але підтримали, допомогли. А далі життя пішло своїм чередом. Дуже складне життя в колгоспі, життя з тяготою знущань, булінгу, кохання і зради. Не знаю, як…
Книзі мало 5💥💥💥💥💥💥💥
Книжка захоплює з перших сторінок, її потрібно прочитати як підліткам, так старшому поколінні, для розуміння цих двох стихій.
Книга мені й снитися, я з нею й плакала, і переживала, і кохала і знову плакала...... прочитайте вона супер.
Скалічене життя
Це історія про добру, чуйну дівчину, яка дбає про людей більше ніж про себе. Так трапилось у її житті, що її "подруга" залишила свою новонароджену дитину у пологовому будинку. Але вона не просто покинула свою дитину, а ще й назвала працівникам пологового будинку прізвище Віри, вказавши що саме вона є матір'ю. І Віра не наважилась сказати, що це не її дитина і вирішила забрати хлопчика з пологового. Навіть батькам вона сказала, що це її дитина. У їхнє село приїжджає молодий…
Роман о силе материнской любви
Этот роман впечатлил меня до глубины души и показал, насколько злыми и безжалостными бывают люди. Главная героиня – простая работящая девушка, которая решила помочь ребенку и усыновить его, но людская молва, злоба, традиции, родные люди, которые ставят свои принципы превыше счастья людей, сделали жизнь Лены невыносимой. Эта история о том, на что готова мать ради своего ребенка.
Роман лишний раз показывает, что родная мать может с легкостью бросить свое дитя, но…
Суча дочка ✍🏻 Історія про дівчинку, яка народилась в селі і прожила там своє життя. У 80-ті, вийшло так, що вона випадково прийшла додому з новонародженим сином. Ій 18 років, чоловіка нема, та ще й «байстрюка» додому привела. А син то навіть не ії. Взяла на себе Оленка гріх подруги, да так взяла, що ніхто не дізнався. Батьки сварились, але підтримали, допомогли. А далі життя пішло своїм чередом. Дуже складне життя в колгоспі, життя з тяготою знущань, булінгу, кохання і зради. Не знаю, як…
Читати на YakabooКнизі мало 5💥💥💥💥💥💥💥 Книжка захоплює з перших сторінок, її потрібно прочитати як підліткам, так старшому поколінні, для розуміння цих двох стихій. Книга мені й снитися, я з нею й плакала, і переживала, і кохала і знову плакала...... прочитайте вона супер.
Читати на YakabooСкалічене життя Це історія про добру, чуйну дівчину, яка дбає про людей більше ніж про себе. Так трапилось у її житті, що її "подруга" залишила свою новонароджену дитину у пологовому будинку. Але вона не просто покинула свою дитину, а ще й назвала працівникам пологового будинку прізвище Віри, вказавши що саме вона є матір'ю. І Віра не наважилась сказати, що це не її дитина і вирішила забрати хлопчика з пологового. Навіть батькам вона сказала, що це її дитина. У їхнє село приїжджає молодий…
Читати на YakabooРоман о силе материнской любви Этот роман впечатлил меня до глубины души и показал, насколько злыми и безжалостными бывают люди. Главная героиня – простая работящая девушка, которая решила помочь ребенку и усыновить его, но людская молва, злоба, традиции, родные люди, которые ставят свои принципы превыше счастья людей, сделали жизнь Лены невыносимой. Эта история о том, на что готова мать ради своего ребенка. Роман лишний раз показывает, что родная мать может с легкостью бросить свое дитя, но…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!