NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама
Пляж — Гарленд А., А Алекс ҐарлендРекомендований вік18+

Пляж

The Beach

Перекладач: Олеся Сандига
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок416
Рік видання2026
Дивно, чому життя на пляжi так легко мене поглинуло
  • Дизайн українського видання від Олександри Бочкор
  • У 2000 році "Пляж" отримав однойменну екранізацію від Денні Бойла, де головні ролі зіграли Леонардо Ді Капріо, Тільда Свінтон та Роберт Карлайл

Вулиця Кхао Сан у Бангкоку - перша зупинка на шляху самотнього мандрівника. Першої ж ночі тут Річард натрапляє на незнайомця, який перерізає собі вени й залишає йому карту до "Пляжу".

Пляж - справжня легенда серед усіх, хто подорожує Азією: білосніжні піски довкола лагуни, прихованої від моря, коралові сади й прісноводні водоспади, оточені джунглями. Подейкують, що в цьому раю мешкає спільнота обраних, яка насолоджується блаженним життям подалі від цивілізації.

Для Річарда, зачарованого фільмами про війну у В'єтнамі, похід незвіданими територіями Таїланду - надто спокуслива нагода, щоб від неї відмовитися.

Він шукав пригод. І знайшов їх.

Попередження: книжка містить ненормативну лексику та сцени жорстокості.

• 2026 • Artbooks
650 грн520 грн
• 2026 • АРТБУКС (Artbooks) • Тверда обкладинка
Передзамовлення
• 2026 • ArtBooks • Тверда обкладинка
Передзамовлення650 грн520 грн
• 2026 • Artbooks
Передзамовлення — очікується 4 січня 2027 р.617 грн524.45 грн -15% діє з промокодом KEBUK
• РМ
Немає в наявності
• РМ
Немає в наявності
• 2020 • Видавництво РМ
Немає в наявності
• 2020 • Видавництво РМ
Немає в наявності
• 2010 • Нора-Друк
Немає в наявності
• 2020 • РМ • М'яка обкладинка
Немає в наявності 50 грн40 грн
• 2020 • Видавництво РМ • Тверда обкладинка
Немає в наявності 50 грн
• 2020 • РМ • Тверда обкладинка
Немає в наявності 100 грн80 грн
• 2020 • Видавництво РМ • Тверда обкладинка
Немає в наявності 100 грн
• 2020 • РМ • М'яка обкладинка
Немає в наявності 165 грн
• 2020 • РМ • Тверда обкладинка
Немає в наявності 200 грн

Схожі книги

• galarebizantYakaboo6 лютого 2022 р.★ 4/5

У пошуках нових вражень можна втратити власне життя... У культовому романі Гарленда переплітається декілька сюжетних ліній, що робить його ще загадковішим і спонукає до роздумів. Річард молодий мандрівник, який не любить сидіти на місці, але він завжди обирає незвичайні подорожі. Саме такою можна буде назвати і цю подорож до Таїланду. Усе починається одразу в готелі, де Річард знаходить немов би послання від загадкового сусіда, який згодом накладає на себе руки. У цьому посланні карта…

Читати на Yakaboo
  • Nataliia BogdanYakaboo21 квітня 2021 р.★ 4/5

Пляж Річард - молодий запеклий мандрівник. Він уже кілька років подорожує світом з надією віднайти райський куточок, подалі від людей та цивілізації, не схожий ні на що більше. Коли доля в Таїланді зводить його з загадковим Даффі Даком, то Річард сприймає все просто, як пригоду. Не лякає його ні самогубство Даффі, ні з'ясування обставин смерті з поліцією, ні таємнича карта, яку покійний перед смертю лишив хлопцю. Жага до пригод настільки велика, що Річард разом з французським подружжям, з яким…

Читати на Yakaboo
  • Олена ПилипівYakaboo1 серпня 2020 р.★ 5/5

Пляж Есть ли Рай на Земле? Существует мнение, что да. Однажды Ричарду попадает в руки нарисованная от руки карта, которую оставил для него сосед-суицидник. По слухам - это карта того самого чудесного острова. Так, как по жизни он путешественник, то даже речи не шло о том, что бы не отправится туда. И вот компания из 3 человек (Ричард и пара друзей Франсуаза и Этьен) отправляются покорять новую чудесную землю. Когда все-таки они доплыли к нужному острову, то поняли, что Рай-не совсем уж…

Читати на Yakaboo
  • николайYakaboo18 листопада 2019 р.★ 5/5

о книге Эта книга очень сильно меня впечатлила, когда я прочитал ее в первый раз. Я перечитал ее уже трижды, она стала одной из любимых. В целом, еще с завязки догадываешься, что история закончится как-нибудь плохо. Но как? Не могу сказать, что сюжет какой-то совсем новый. Мечта для разных людей выглядит по-разному, для кого-то, как для меня - это вырваться из "цивилизации" и жить в хорошей компании в хорошем климате, не перенапрягаясь. Так я вижу свой идеальный отдых, но вот, чтобы хотеть…

Читати на Yakaboo
  • lydakosturko2Yakaboo25 червня 2019 р.★ 5/5

Рай ли? Почему-то я предполагала больше жестокости увидеть в книге, чем на самом деле.... При странных обстоятельствах главный герой и его попутчики попадают по карте на загадочный пляж в Тайланде. Уже сама задумка автором как в голливудских фильмах. Будь я на месте героев - никогда бы не поехала куда-то, не зная куда. Хотя, как говорят: "не суди да не судим будешь"... Возможно пятая точка реально хотела приключений. На этом пляже живут отшельник, которые основали свой "рай на земле" (это с…

Читати на Yakaboo
  • Карпенко СофіяYakaboo18 липня 2017 р.★ 4/5

Роман про людей Як на мене, "Пляж" - більше чоловіча проза. Але це не робить роман гіршим чи кращим. Навпаки, цікаво було жінці читати чоловічу прозу. Деякі вчинки головних героїв здавались мені дурними та дещо безглуздими, лише з огляду на те, що я жінка. Але саме в тому і інтерес:) Троє мандрівників мріють про Рай на землі і намагаються його створити разом з іншими обраними. Але людська природа бере верх і ідилія рушиться. Висновок такий - people are people. І саме тому Едему на землі не…

Читати на Yakaboo
  • РусланYakaboo13 липня 2017 р.★ 4/5

Пляж "Пляж" - роман-антиутопія британського письменника та сценариста Олександра Медавара «Алекса» Гарленда. Він став абсолютним бестселером і був екранізований. Головний герой Річард – меланхолійний хлопець, нічим не займається, мріє виїхати куди-небудь, втекти від цивілізації. Одного разу він взяв рюкзак і поїхав в Таїланд за внутрішньою свободою і пригодами, наважуючись просто щезнути від світу. Йому набридли люди, що живуть у великих мегаполісах і загрузли в буденній одноманітній суєті.…

Читати на Yakaboo
  • Anna LazarevaYakaboo17 листопада 2016 р.★ 5/5

Рай на земле относительный Роман "Пляж" имеет лёгкий и в то же время "неподъёмный" сюжет. Прочитав этот роман становится ясно, что рай на земле относительный, и рано или поздно в этот рай нагрянет какая-нибудь беда. Так и произошло с героем романа, Ричардом, который стремился найти райский уголок на земле и ему это удалось! Прекрасная лагуна, скрытая от любопытных глаз, но таящая в себе столько зловещих тайн! Община, которая живёт на пляже и которая хранит свою тайну, как зеницу ока. И готова…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково