Книга Недоторка

Видавництво: Час майстрів
Перекладач: Іван Андрусяк
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок104
Рік видання2019

Одинока дівчинка йде по тротуару. Під парасолькою. Сама-саміська. Темненька така. І доріжка перед нею в потемку. І парасоля нічогенька - величезна. І на неї з неба сиплються квіти. Багато різних: ромашки, волошки, маки. Яскраві, красиві, живі. Сиплються, б'ються об чорну тканину і падають набік. Але квіти мають падати на голову, якщо вже хтось тебе ними обсипає, а не на парасольку!
Як знайти силу відмовитися від СВОЄЇ ПАРАСОЛЬКИ?

Чому дорослі не помічають, що діти виросли, що в них може бути своя власна думка, своє власне життя? Чому мами ображаються на правду та ховаються на кухні? Скільки треба бути знайомими, щоб розпочати дружбу? Коли можна закохуватися? Подібні питання часто виникають у підлітків. Відповіді на них можна шукати в правильних книгах.

Де можна придбати

• 2016 • Тверда обкладинка
150 грн
• 2015
Немає в наявності
• 2017
Немає в наявності
• 2019 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 120 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• ВладиславаYakaboo21 лютого 2021 р.★ 5/5

Дуже важлива тема розкривається у цій книзі Гарна книга для молодших підлітків. Читати її легко, цікаво та захопливо. Ілюстрації - то окреме задоволення. Кожен підліток, який любить читати, буде радить бачити цю книгу у своїй бібліотеці. Крім того, не багато у нас є у сучасній українській підлітковій літературі (та й не тільки українській) книг, де б розповідалось про різні нервові чи емоційні порушення у школярів, фобії. Але ж тривожність, нервові розлади, пов'язані із ВСД, навіть депресії -…

Читати на Yakaboo
  • Svetlana LYakaboo15 грудня 2020 р.★ 5/5

История о взрослении Это подростковая повесть о любви, дружбе, взрослении, становлении личности и преодолении собственных страхов. Аля - с одной стороны, обычная девочка со своими подростковыми проблемами и радостями. Но с другой стороны, Аля очень отличается от всех девчонок вокруг, поскольку она помешана на чистоплотности и аккуратности. Микробы - это самая большая ее фобия, и Аля их активно уничтожает стиркой, мытьем и дезинфекцией не только вокруг себя, но и вокруг окружающих ее людей. Ее…

Читати на Yakaboo
  • ЛіліяYakaboo30 листопада 2020 р.★ 5/5

Згорни свою чорну парасольку і насолоджуйся життям! Авторку Тетяну Корнієнко я вже знала за її книгою "Espressivo", яка сподобалася мені, і навіть моїй на той час дев'ятирічці, хоча книга розрахована на більш старший вік (підростатиме, перечитуватиме). Побачивши анонс психологічної казки "Недоторка" пані Тетяни я не змогла пройти повз і не стати її опікункою. Та й вік 10 років цих "початкових підлітків", як моя Марійка і її друзі, це вже гарне тренування батьків перед жахом підліткового…

Читати на Yakaboo
  • Світлана СтрельчукYakaboo30 жовтня 2020 р.★ 5/5

Ризикований метод Останнім часом булінг – чи не найпопулярніша тема для підліткових книжок, бо є болючою й актуальною. Не варто сперечатися з тим, що підліткам корисно читати подібну літературу і для того, щоб не булити однолітків, і щоб знати, як правильно поводитися, щоб не стати жертвою. Або перестати бути жертвою. Книга «Недоторка» Тетяни Корнієнко розповідає історію дівчинки-підлітка, яка стає жертвою булінгу через фобію, панічний жах перед інфекціями й мікробами. Чи то одна з причин, чи…

Читати на Yakaboo
  • АннаYakaboo22 жовтня 2020 р.★ 5/5

Саме те, що потрібно прочитати кожній дівчинці. Де ця книжка була, коли мені самій було чотирнадцять і я мала ті самі проблеми, як і головна героїня? Звісно, її ще не вигадали, але якщо б книжка потрапила тоді до моїх рук, це допомогло б мені зрозуміти, що я не одна така на світі. Книга крута і дуже щира. Про дівчачі переживання і відсутність впевненості в собі. Наче головна героїня розповідає історію з життя. Саме те, що потрібно для дівчат такого віку, бо саме в цьому віці приходить перше…

Читати на Yakaboo
  • UlianaYakaboo4 травня 2020 р.★ 5/5

Історія, що виглядає з-під парасольки Ця книга точно тільки для підлітків, для дорослих вона не підійде, тому, любі дорослі, взагалі сюди не заглядайте. Вам буде не цікаво, запевняю вас. У книжці розповідається про дівчину, яка боїться мікробів, точніше бруду, і як ця дівчина змогла побороти цей страх. Книга, хоч і коротка, але дуже насичена, трохи, навіть, схожа на детектив, і прикрашена гарними ілюстраціями. Напевно, у цій книзі мені найбільше сподобався кінець, саме так, він був дуже…

Читати на Yakaboo
  • OlimpiaYakaboo5 березня 2019 р.★ 4/5

Отличная серия для девчонок-подростков Книга "Недоторка" написана від першої особи - головної героїні дівчинки Алі (Алевтини, тобто). Вона звичайний підліток, от тільки в неї дуже хворобливо ставлення до мікробів (з дитинства, з Індії). Воно не те, що заважає, але дуже ускладнює життя. У Алі є єдина подруга Юлька, а незабаром з'являється ще й друг. Іван перевівся до їхнього класу і його зовсім не турбує Аліни страхи. Він сприймає все, як є. От тільки вирішує допомогти дівчині позбутися цієї…

Читати на Yakaboo
  • SvLuYakaboo1 грудня 2018 р.★ 5/5

Кумедна і ніжна історія про перше кохання Це історія про перше кохання дівчини-підлітка. Аля - незвичайна дівчина. Вона настільки "поведена" на чистоті, що це не дає їй спокійно жити і навіть призводить до глузувань однокласників. Через цю свою звичку Аля не завжди відчуває життя, а навпаки - ховається від нього. Одного дня вона знайомиться із вродливим хлопцем, який Алі видався таким же незвичним, як і вона сама. І Аля відчула, що закохалася. Але як вона з усіма її "тарганами у голові" може…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково