Рекомендований вік3+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Найкращий подарунок на свята! Яскрава книжка, на сторінках, якої ви знайдете рівно 101 казку за мотивами улюблених мультфільмів про Принцес Дісней: Анна та Ельза з "Крижаного серця", Попелюшка, Рапунцель, Білосніжка, Русалонька, Красуня і Чудовисько, Спляча Красуня, Мулан, Жасмин, Тіана.
Чудове видання для читання "на ніч" - бо кожного вечора можна читати нову казку. А також чудова ідея для читання в сімейному колі.
Відгуки з книгарень
Для всіх маленьких принцес Книга, що справляє дивне враження. Коли я обирала цю книгу, я думала, що це такі маленькі оповідання про відомих принцес, де розповідається про щось нове. І в більшості випадків це так. Але, наприклад, Рапунцель - це переказ мультфільму. Це улюблена принцеса моєї доньки, тому я трошки обурена з цього приводу, адже все, що було у мультику вона знає напам'ять. У той же час, історії про Попелюшку, Білосніжку, Жасмін, та інших - це зовсім інші оповідки про якісь події.…
Читати на YakabooИстории о принцессах Книга яркая и привлекательная для девочек-читательниц. В ней собраны истории длиной в 1 страницу каждая о Белоснежке, Золушке, Авроре (спящей красавице), Жасмин, красавице Бель, русалочке Ариэль, Рапунцель, принцессе-жабе Тиане, принцессах Анне и Эльзе. Истории о принцессах идут не по порядку, но это даже и к лучшему, ребенок переключает внимание с одной принцессы на другую. Сами истории не слишком динамичные, скорее просто описание жизненных ситуаций, которые переживают…
Читати на YakabooКазки про принцес Я обожнюю цю серію. В ній зібрані улюблені дитячі герої. Книга великого формату, якісний друк, хотілось, щоб вона була трішки товщою, а так книга бездоганна. За мотивами Діснеївських мультиків написано сто одна казка, а саме: "Русалонька""Крижане серце", "Рапунцель", "Красуня і Чудовисько", "Білосніжка та сім гномів", "Попелюшка", "Жасмин" та "Принцеса жаба". Кожна з казок складається з не великих історій про улюблених героїв, про їхні подорожі та пригоди. Я не…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!