NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Усвідомленість

В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок362
"Усвідомленість" - книга про те, як перестати жити на автоматі та навчитися бачити себе справжнього. Чому ми тікаємо від власних почуттів? Як чужі очікування керують нашими рішеннями? Де закінчується звичка і починається свідомий вибір? Через чотири частини - "Сон", "Пробудження", "Розбір" і "Створення" - автор проводить читача шляхом від самообману до внутрішньої опори, відповідальності та усвідомлених щоденних дій. Це книга про чесність із собою, страхи, стосунки, дисципліну та здатність будувати власне життя, а не просто реагувати на обставини. Усвідомленість починається з моменту, коли ти перестаєш тікати від себе.

V.Krivorotenko

Напряму від видавця
Паперова  — 749 грн

Як замовити

Для замовлення напишіть мені в Instagram Direct або в Телеграм Вкажіть бажаний формат книги - друкований або електронний. У відповідь я надішлю реквізити для оплати та узгоджу деталі замовлення.

Доставка

Друкована книга надсилається Новою поштою по Україні. Доставка оплачується покупцем за тарифами перевізника. Електронна версія PDF надсилається на вашу електронну пошту після підтвердження оплати.

Замовлення оформлюється напряму у видавця — Кебук не бере участі в оплаті та доставці.

V.Krivorotenko

Напряму від видавця
Електронна  — 349 грн

Як замовити

Для замовлення напишіть мені в Instagram Direct або в Телеграм Вкажіть бажаний формат книги - друкований або електронний. У відповідь я надішлю реквізити для оплати та узгоджу деталі замовлення.

Доставка

Друкована книга надсилається Новою поштою по Україні. Доставка оплачується покупцем за тарифами перевізника. Електронна версія PDF надсилається на вашу електронну пошту після підтвердження оплати.

Замовлення оформлюється напряму у видавця — Кебук не бере участі в оплаті та доставці.

Схожі книги

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково