Ваш малюк починає читати? Запропонуйте йому книжку із серії "Розумна казка"! На її сторінках ви знайдете не тільки добре знайомих казкових героїв, а й цікаві завдання, відповіді на які слід шукати серед різнокольорових наліпок.
Рукавичка
Хороша книга для діток, які тільки починають навчатися читати. Книга викликає захоплення у читанні казки, адже потрібно читаючи по ходу викохувати різні завдання і приклеювати наліпки, щоб казка виглядала більш повною.
Це славно відома українська народна казка, цю казку дуже полюбляє мій син, і тому мій вибір зупинився саме на цій книзі. Дуже добре вибирати для читання відомий твір, з який дитина уже зустрічалася.
В книзі красиві мальовничі ілюстрації, палітурка м'яка, шрифт…
Рукавичка Хороша книга для діток, які тільки починають навчатися читати. Книга викликає захоплення у читанні казки, адже потрібно читаючи по ходу викохувати різні завдання і приклеювати наліпки, щоб казка виглядала більш повною. Це славно відома українська народна казка, цю казку дуже полюбляє мій син, і тому мій вибір зупинився саме на цій книзі. Дуже добре вибирати для читання відомий твір, з який дитина уже зустрічалася. В книзі красиві мальовничі ілюстрації, палітурка м'яка, шрифт…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!