Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Книжка містить тексти, які формуватимуть навички читання на початковому рівні. Вправи дадуть учням змогу не лише засвоїти граматичні явища англійської мови, а й розвинути їхні творчі здібності. Книжка яскраво ілюстрована, містить вірші, загадки, зміст яких пов'язаний з тематикою текстів.
Для учнів 2 класу загальноосвітніх середніх шкіл та вчителів англійської мови.
Короткі тексти, нові слова Шукала щось, щоб було корисне для другого класу, щоб був уже трохи знайомий матеріал, але й нові слова і що для мене було головним - маленькі тексти. Я не шкільний вчитель, але хочу поділитись своїм відгуком. На свої гроші - книжечка якісна, сторінки не сірі, а білі, але приємний, не сліпучий білий. Що сподобалось - все поділено на теми і до тем є короткі тексти, а нові слова взяті в квіточку. Є діалоги, ігри, вправи на заповнення пропущених букв чи слів. Ілюстрації…
Читати на YakabooАнглийский язык для ребенка Несмотря на то, что ребенок уже заканчивает второй класс, я заметила что ему очень сложно даётся английский язык, поэтому решила приобрести специальную книгу для занятий в домашних условиях. Книга сама среднего формата, в мягкой обложке, очень яркая и красочная, подходит для детей обычных школ. Очень понравилось что в книге много интересных заданий, которые делают акцент на запоминание, письмо и грамматику. Благодаря этой книге, ребенок сможет узнать и запомнить…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!