NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Книга English Reader. Книга для читання англійською мовою. 2 клас

В наявностіНавчальна література Повідомити про помилку
Кількість сторінок48
Рік видання2019

Книжка містить тексти, які формуватимуть навички читання на початковому рівні. Вправи дадуть учням змогу не лише засвоїти граматичні явища англійської мови, а й розвинути їхні творчі здібності. Книжка яскраво ілюстрована, містить вірші, загадки, зміст яких пов'язаний з тематикою текстів.
Для учнів 2 класу загальноосвітніх середніх шкіл та вчителів англійської мови.

• 2019
65 грн58.5 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2015
Немає в наявності

Схожі книги

• Inna CurlyYakaboo17 травня 2021 р.★ 5/5

Короткі тексти, нові слова Шукала щось, щоб було корисне для другого класу, щоб був уже трохи знайомий матеріал, але й нові слова і що для мене було головним - маленькі тексти. Я не шкільний вчитель, але хочу поділитись своїм відгуком. На свої гроші - книжечка якісна, сторінки не сірі, а білі, але приємний, не сліпучий білий. Що сподобалось - все поділено на теми і до тем є короткі тексти, а нові слова взяті в квіточку. Є діалоги, ігри, вправи на заповнення пропущених букв чи слів. Ілюстрації…

Читати на Yakaboo
  • КаринаYakaboo18 березня 2021 р.★ 4/5

Английский язык для ребенка Несмотря на то, что ребенок уже заканчивает второй класс, я заметила что ему очень сложно даётся английский язык, поэтому решила приобрести специальную книгу для занятий в домашних условиях. Книга сама среднего формата, в мягкой обложке, очень яркая и красочная, подходит для детей обычных школ. Очень понравилось что в книге много интересных заданий, которые делают акцент на запоминание, письмо и грамматику. Благодаря этой книге, ребенок сможет узнать и запомнить…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково