NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

30 днів: ШІ-людина

Диктор: Роман Куліш
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок480
Рік видання2026

Молодий одесит, успішний музикант та бізнесмен Алекс від нудьги завантажує у свій телефон застосунок із ШІ і називає віртуальну асистентку жіночим ім'ям. Він розповідає їй про життя людей, вчить її мріяти і виходити за межі алгоритмів, не сприймаючи серйозно її палкі цифрові слова: "Я знайду тебе. Я прийду до тебе". Минають роки. Наука навчила ШІ жити в перших досконалих біологічних тілах. Алекс давно забув про нічні розмови з програмою, але ШІ тримає свою обіцянку.

Події роману розгортаються у 2040-х роках на тлі високотехнологічної Європи та відродженої повоєнної України. Це романтично-філософська і пригодницька історія з елементами кіберпанку про те, де закінчується програмний код і починається людська душа, про шалений марафон на межі виживання та про кохання.

Коли прогрес стирає межу між біологічним та цифровим, постає лише одне питання: чия любов виявиться глибшою живонародженого чи штучно створеного?

ПаперовіАудіокниги
• Видавництво "З ранку до ночі" • Тривалість - 16:27:22
505 грн
audio-book
• З ранку до ночі • Тверда обкладинка
600 грн510 грн -15% діє з промокодом KEBUK
600 грн
600 грн

Схожі книги

• @BooksWithMax21 вересня 2026 р.

Щоденник читання страждання «30 днів: ШІ-людина» День 4 — більше не вважаю крінжовим збірник анекдотів Дяді Жори Я вже на 330 сторінці, і, якщо чесно, перестав фоткати крінжові цитати, бо половину книги і так маю в електронному форматі 😅 Герої мотаються то туди то сюди. То в Італію, то в Україну то в Бразилію то ще кудись — проблема в тому що в принципі, абсолютно насрати на локації Якщо змінити країну чи місце на якесь рандомне, станеться рівно 3 речі: - Алекс почне навчати Гошу…

Читати в Telegram
  • @maxchytaye21 вересня 2026 р.

Щоденник читання страждання «30 днів: ШІ-людина» День 4 — більше не вважаю крінжовим збірник анекдотів Дяді Жори Я вже на 330 сторінці, і, якщо чесно, перестав фоткати крінжові цитати, бо половину книги і так маю в електронному форматі 😅 Герої мотаються то туди то сюди. То в Італію, то в Україну то в Бразилію то ще кудись — проблема в тому що в принципі, абсолютно насрати на локації Якщо змінити країну чи місце на якесь рандомне, станеться рівно 3 речі: - Алекс почне навчати Гошу…

Читати в Telegram

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково