Саме час знову запалити зірки

Il est grand temps de rallumer les étoiles

Перекладач: Павло Мигаль
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок400
Рік видання2020

Коли в тебе стільки боргів, що, здається, з них неможливо виплутатися, коли твоє благеньке родинне судно з двома доньками на борту не лише підтікає, а просто тоне - саме час їхати дивитися на північне сяйво. Анна - давно розлучена, заклопотана і втомлена від життя офіціантка - вирішує, що це найкраще рішення у момент найбільшої життєвої скрути. Три жінки вирушають у тривалу подорож, що змінила їх усіх. І вони долають шлях від цілковитого нерозуміння й відчуженості до справжньої близькості.

Де можна придбати

ПаперовіЕлектронні
380 грн307.8 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Тверда обкладинка
380 грн

Видавництво Старого Лева

380 грн
• Тверда обкладинка
399 грн
• fb2 , pdf , epub , mobi , yakabooapp
Немає в наявності
e-book
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
Немає в наявності 380 грн285 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 300 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 380 грн304 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 380 грн323 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 380 грн342 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 380 грн342 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 380 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 380 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• Анна БазовкінаYakaboo15 січня 2024 р.★ 5/5

Про почуття У книзі автора порушуються дуже прості теми. Сім'я, подружнє життя, діти та їх дорослішання. Робочі моменти. Усе це та багато іншого складає наше життя. І не завжди акцентуємо увагу на хорошому. Головна героїня відкидає все зайве, щоб знайти тепло своєї родини. І через різні перипетії вона досягає бажаного, і не тільки вона.

Читати на Yakaboo
  • Анна МорозYakaboo28 січня 2023 р.★ 5/5

Просто і лаконічно Ну що ж... Саме час знову запалити зірки. Книга про три покоління, три голоси, що перегукуються, про побутові проблеми,сестринську любов незважаючи ні на що і завдяки всьому, проблема батьків і дітей, фінансової скрути і родини, тематично близька більшості легка історія, яка нагадує щоденник чийсь, який хочеться читати дощовим осіннім вечором Як людині, яка читає в основному тільки екшн, не вистачило в кінці чогось вау, але то виключно мої очікування. Написано приємно,…

Читати на Yakaboo
  • ВладиславаYakaboo30 вересня 2021 р.★ 5/5

Про любов матері до своїх дітей Я навіть й не уявляла, що ця книга така прекрасна, душевна, щира, трепетна і мудра! Я очікувала набагато простішої і не такої цікавої історії, тим паче що прочитала я її тільки з другої спроби. Але... це було прекрасно ! Крім того, що тут сім'я (мама і двоє доньок підліткового віку ) мандрують на трейлері моєю улюбленою Скандинавією, знайомляться із іншими людьми, переживають захопливі пригоди і намагаються у цій поїздці зблизитися і справді стати сім'єю, тут…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково