Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Ще жодного клубу навколо цієї книги. Створіть перший — і читайте її разом з іншими, лишаючи нотатки просто в тексті.
#мій_книжковий_вересень 📚Книжковий вересень у мене вийшов... невдалим. Дуже багато провальних для мене книжок. Ніяк не могла підібрати щось цікаве. 📖Кращі книжки місяця: ✨️"Спогади про живих. Донецькі історії" Володимира Рафєєнка, Видавництво Анетти Антоненко ✨️"Прилетіла ластівочка" Ірен Роздобудько, ВСЛ ✨️"Щурячий король" Паскаль Енґман, Видавництво Богдан 📖Найгірша книжка місяця: 📘"Дівчина в озері" Світлана Флікян 👩Героїнею місяця для мене стала детективка Ванесса Франк з…
Читати в Telegram#суботнє_узагальнення_дописів Тиждень минув. На порозі - останні вихідні вересня. Що цікавого було на каналі за ці 7 днів. ✍️Прочитано: 📙"Дівчина в озері" Світлана Флікян, 5/10 📙"Останній, хто помре" Тесс Ґеррітсен, 8/10 📙"Пилова буря" Меґґі Ґейтс, 7/10 📙"Спогади про живих. Донецькі історії" Володимир Рафєєнко, 12/10 📙"Прилетіла ластівочка" Ірен Роздобудько, 10/10 📦Відіслала пару посилок бібліотекам. Акція на каналі завтра. 🍁Продовжую публікувати дописи в осінньому марафоні…
Читати в Telegram📖 Прилетіла ластівочка ✍️ Ірен Роздобудько @starlev Події відбуваються у двох часових періодах: минулому - Київ 1916 року, де відбувається прем’єра легендарного "Щедрика" та 1997 році у США, де літній чоловік Ніколас Лео раптом чує знайому мелодію і вирішує відкрити таємницю, яку ховав усе життя. Почну з того, що мені дуже сподобався формат цієї книги. Авторка поєднала історичні факти зі своїм баченням, додала особисті драми та детективну лінію - і вийшла дуже жива художньо-історична…
Читати в TelegramКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!