NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Месія Пітьми

Видавництво: КСД
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок512
Рік видання2026
Як зберегти людяність, якщо тебе заслужено бояться?
  • Дебютний автор
  • Перша частина тетралогії про таємний магічний орден, схований у одеській промзоні
  • Читання для поціновувачів: "таємний орден", "магія, що керується емоціями", "мисливці на нечисть", "це кохання або чари..?", "угода з пітьмою", "сіра мораль"
Зарин усе життя бачить чудовиськ, яких не помічають інші. Вона вважала себе божевільною, поки мисливиця таємного магічного ордену не відкрила правду: монстри переслідують дівчину через її здібності.

Магія народжується з емоцій. Вітер - із тривоги. Вода - зі смутку. Земля відгукується на щастя, а вогонь запалює лють. Зарин успадкувала останню, найнебезпечнішу стихію. Вона здатна відкривати портали у світ чудовиськ і підкорювати істот, яких інші прагнуть знищити. Проте, уклавши угоду з почварою, дівчина стає мішенню для власного ордену...

• Тверда обкладинка
600 грн540 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Тверда обкладинка
600 грн540 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Тверда обкладинка
600 грн550 грн
• Тверда обкладинка
600 грн

Схожі книги

• @kamuzishka_reads3 жовтня 2026 р.

Забула, що місяць закінчився і пора б підвести підсумки!🍁 У вересні вийшло 7 книжок, одну з яких можна рахувати за три, я так вважаю 😄 А якщо серйозно, я дуже рада, що активно читала цього місяця, бо тільки на читанні і спілкуванні з вами трималась моя нервова система 🤭 🌟Предвічна крові й кістки, Дженніфер Л. Арментраут; 🌟Загублені, Саймон Бекетт; 🌟Поки бʼється серце, Дженніфер Гартманн; 🌟Покусана, Джордан Стефані Ґрей; 🌟У власній лізі, Ліз Томфорд; 🌟Месія пітьми, Дара Смолинська;…

Читати в Telegram
  • @kamuzishka_reads27 вересня 2026 р.

Месія пітьми 🤎 🌟Авторка: Дара Смолинська 🌟Тетралогія «Університет», книга 1 🌟Видавництво: КСД 🌟 Сьогодні ні на що не схоже. І не буде схоже коли-небудь. Інші дні настають і минають, зникаючи назавжди. Нічого — не кожен день важливий. Але є особливі. Дні, що змінюють. Складні, ламкі й гострі, як бите скло. Саме з такого, кинджального уламка, почалися моя історія і моя пам'ять. Відгук: Похмура історія для холодного осіннього вечора! 🍂 Одного разу вона вбила — і пітьма більше ніколи…

Читати в Telegram
  • @read_wine24 вересня 2026 р.

Попереду останні 130 сторінок. Я ще ніколи не читала настільки сильної книги про булінг. Здається, після неї мені доведеться йти до стоматолога, бо від злості й відчуття несправедливості я вже просто розкришила зуби, постійно стискаючи щелепи. Боже, дай сил мені, нехай на наступних 100 сторінках буде хоч трохи щастячка🙏🏻 І так, я вже вирішила: наступного тижня хочу розіграти цю книгу. А ще зробити по ній клуб🙂‍↕️

Читати в Telegram

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково