NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Погані звички

Видавництво: КСД
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок464
Рік видання2026
Попередження про зміст: містить відверті сексуальні сцени, ненормативну лексику.
  • Дебютний роман
  • Історія про перше кохання, яке перетворюється в протистояння. Про загрози, які приховуються за високими мурами престижних університетів. І про боротьбу: за себе, свої мрії і свої почуття.
  • Романтична комедія, яка зачіпає важливі теми
  • Читання для поціновувачів: "друзі дитинства", "від дружби до ненависті", "від ненависті до кохання", "таємний щоденник", "розповідь від двох"

Лука Островський - егоїстичний, переконаний у власній неповторності мерзотник. Однак, якщо відмотати назад, то… він - моє перше кохання і той, хто безсоромно викрав мій перший поцілунок.

Я ненавиджу Луку за те, що він протеже мого батька. За те, що він - втілення мрій. За те, що поїхав з міста, залишивши мене!

І за те, що попри всю ненависть, Лука досі залишається причиною найяскравіших емоцій.

Тож, якщо погані звички потрібно виривати з корінням, навчання в одному університеті допоможе в цьому. Коли Лука щодня буде поруч, я припиню звертати на нього увагу. Чого б мені це не вартувало.

• Тверда обкладинка
400 грн360 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Тверда обкладинка
400 грн360 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Тверда обкладинка
400 грн360 грн
• Тверда обкладинка
400 грн

Схожі книги

• @MikRomanceHub30 вересня 2026 р.★ 10/10

🥸 Підбиваємо підсумки місяця Прочитано: • «Пропаща принцеса» — 5/5 • «Примарне правління» — відгук: 5/5 • «Колись ти будеш моя» — 5/5 • «Тепер ти моя» — відгук: 2/5 • «The Lies We Steal» — відгук: 3/5 • «The Truths We Burn» — відгук: 4/5 • «The Blood We Crave Part One» — 5/5 • «The Blood We Crave Part Two» — відгук: 5/5 • «The Oath We Give» — відгук: 3/5 • «У власній лізі» — відгук:5/5 • «Погані звички» — відгук: 5/5 • «Ейфорія» — відгук: 4/5 • «Месія Пітьми» — (в процесі) 🏆 Найкраща…

Читати в Telegram
  • @Zachytana30 вересня 2026 р.

"Погані звички" Дарини Соль - книга, яку я купила виключно за вашими порадами. І не пошкодувала Під анонсами КСД і в коментарях мені дуже багато радили нарешті познайомитися з книгами Дарини Соль, тож я вирішила почати саме з "Поганих звичок". І це виявилося дуже влучне знайомство Що мене зачепило Найперше - те, наскільки легко ця книга читається. У деякі моменти я буквально випадала з реальності й забувала, що читаю українську авторку. Не в сенсі "українські автори пишуть гірше". Просто…

Читати в Telegram
  • @Zachytana29 вересня 2026 р.

П.С. дочитала вночі "Погані звички" Все, що хочу вам сказати: не ведіть особистих щоденників 😂

Читати в Telegram

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково