Рекомендований вік18+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Лука Островський - егоїстичний, переконаний у власній неповторності мерзотник. Однак, якщо відмотати назад, то… він - моє перше кохання і той, хто безсоромно викрав мій перший поцілунок.
Я ненавиджу Луку за те, що він протеже мого батька. За те, що він - втілення мрій. За те, що поїхав з міста, залишивши мене!
І за те, що попри всю ненависть, Лука досі залишається причиною найяскравіших емоцій.
Тож, якщо погані звички потрібно виривати з корінням, навчання в одному університеті допоможе в цьому. Коли Лука щодня буде поруч, я припиню звертати на нього увагу. Чого б мені це не вартувало.
🥸 Підбиваємо підсумки місяця Прочитано: • «Пропаща принцеса» — 5/5 • «Примарне правління» — відгук: 5/5 • «Колись ти будеш моя» — 5/5 • «Тепер ти моя» — відгук: 2/5 • «The Lies We Steal» — відгук: 3/5 • «The Truths We Burn» — відгук: 4/5 • «The Blood We Crave Part One» — 5/5 • «The Blood We Crave Part Two» — відгук: 5/5 • «The Oath We Give» — відгук: 3/5 • «У власній лізі» — відгук:5/5 • «Погані звички» — відгук: 5/5 • «Ейфорія» — відгук: 4/5 • «Месія Пітьми» — (в процесі) 🏆 Найкраща…
Читати в Telegram"Погані звички" Дарини Соль - книга, яку я купила виключно за вашими порадами. І не пошкодувала Під анонсами КСД і в коментарях мені дуже багато радили нарешті познайомитися з книгами Дарини Соль, тож я вирішила почати саме з "Поганих звичок". І це виявилося дуже влучне знайомство Що мене зачепило Найперше - те, наскільки легко ця книга читається. У деякі моменти я буквально випадала з реальності й забувала, що читаю українську авторку. Не в сенсі "українські автори пишуть гірше". Просто…
Читати в TelegramП.С. дочитала вночі "Погані звички" Все, що хочу вам сказати: не ведіть особистих щоденників 😂
Читати в TelegramКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!