NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Книга Спостерігаючи за англійцями

Автор: Кейт Фокс
Перекладач: Марта Госовська
Немає в наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок608
Рік видання2018

"Вівсянка, сер", твідовий костюм, чай рівно о п'ятій, вишукані манери, аристократизм, снобізм, незворушність, гіперпунктуальність. Які ж насправді англійці?

Відома дослідниця Кейт Фокс створила дивовижно точний і напрочуд дотепний портрет англійського суспільства. Вона дослідила англійський національний характер під антропологічним мікроскопом і показала читачам дивну та чарівну культуру, що керується цілими кодексами негласних норм та поведінкових кодів.

Правила розмов про погоду чи секс, споживання їжі чи флірт, чим відрізняється "іронічний садовий гном" від звичайного, закони облаштування оселі, видимі та невидимі класові індикатори, особливості славнозвісного англійського гумору - усе це та багато іншого про звички англійців, їхні примхи, виверти та дивацтва у ґрунтовній та веселій книжці Кейт Фокс.

ПаперовіЕлектронні
• fb2 , pdf , epub , mobi , yakabooapp
Немає в наявності
e-book

Видавництво Старого Лева

Немає в наявності
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
Немає в наявності
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 242 грн169.4 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 220 грн172 грн

Схожі книги

• Юлія ПоловинчакYakaboo24 травня 2021 р.★ 5/5

Культурна антропологія для «чайників» Книга дуже корисна і цікава, отримала від неї купу задоволення і зберегла кілька сторінок нотаток. Втім, беручись до читання, треба зважити на декілька моментів. По-перше, це фактично наукова монографія із антропології – у ній лише злегка полегшено виклад, головним чином за рахунок гумору. Знову ж таки, важливо: це англійський гумор – із абсолютно серйозним обличчям, безодня самоіронії, дууууже «джером джеромівський», щоб оцінити його, треба любити такий…

Читати на Yakaboo
  • Natalka KalishYakaboo18 березня 2021 р.★ 4/5

Англійці під мікроскопом Стурбувавшись тим, що англійці втрачають свою самобутність у зв'язку з глобалізацією та великою кількістю імігрантів, намагаючись підтвердити неписані правила або спростувати деякі із стереотипів, англійка та антропологиня Кейт Фокс взялася досліджувати своїх співвітчизників. До справи підійшла ґрунтовно, вивчила та описала різні аспекти життя англійців і чим вони вирізняються серед інших народів та нерідко дивують інших та бентежаться самі, наштовхуючись на інші…

Читати на Yakaboo
  • Iva RepnytskaYakaboo13 вересня 2020 р.★ 5/5

Ви не знаєте англійську ) Цю книгу мені порадили ще на Книжковому Арсеналі. Так, ще до карантину. 595 сторінок про життя англійців, котре Ви точно не знали. Тепер я знаю, як сходити в туалет. Я знаю, як почати розмову в пабі і чому туди варто ходити. Авторка підійшла досить цікаво до викладання матеріалу. З точки зору науковця. ЦИТАТА: Бен Донсон: «Мова видає людину. Говори, щоб я знав, хто ти» Ви знаєте англійську мову? От у мене було прям багато питань до декількох слів, При…

Читати на Yakaboo
  • Viktoria GnypaYakaboo4 серпня 2020 р.★ 5/5

А що ви знаєте про англійців? Я прекрасно провела час з цією книжкою! Кейт Фокс - антрополог за професією і англійка - за етнічною приналежністю. Тож вона зі всією відстороненістю, на яку тільки здатні соціологи, вирішила розповісти - які ж вони англійці. Легка і весела самоіронія авторки - це просто вишенька на торті. Перший висновок, який я винесла з цієї книжки - в Англії, я б точно не жила, як мінімум в тій, яку описала авторка. Оці всі ритуальні танці навколо розмов з погодою, лише для…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково