Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Переказ: Чеза Бренчлі.
Ілюстрації: Фелікса Беннетта.
Переклад з англійської мови: Ірини Бондаренко.
Книга видана за кошти гранту інституційної підтримки.
Ще жодного клубу навколо цієї книги. Створіть перший — і читайте її разом з іншими, лишаючи нотатки просто в тексті.
Відгуки з книгарень
Нова збірка - нова захоплива історія! Збірка «Спогади Шерлока Голмса» стала вже третьою книгою цього циклу, яку я придбала від видавництва «Фоліо». Мені дуже подобається серія, тому я планую й надалі купувати книги. Головні герої залишаються надзвичайно цікавими, а події в кожному творі захоплюють і тримають у напрузі до кінця. Книга читається легко і дарує справжнє задоволення від класичного детективу. Саме через цікаві сюжети й харизматичних персонажів ця серія не набридає і хочеться…
Читати на YakabooПриголомшливий Шерлок! Книга набагато цікавіша за серіал і дуже легко читається, навіть не хочеться переставити це робити. У повістях «Етюд у багряних тонах» та «Знак чотирьох» показано розслідування складних і загадкових справ, з якими не може впоратися звичайна поліція. Шерлок Голмс вразив мене своєю логікою, уважністю до дрібниць і вмінням робити несподівані висновки. Також сподобався образ доктора Ватсона, який доповнює Голмса і допомагає краще зрозуміти його характер. Книга 100% залишає…
Читати на YakabooЦе дуже скорояений переказ Не сподобалося, адже це переказ "за мотивами" на 54 сторінки, а не автентична книга Конан Дойля. Урізана приблизно в 5 разів.
Читати на Yakaboo"Эта Женщина" В этом рассказе речь идет о женщине, которая сумела очаровать самого мистера Шерлока Холмса. Знаменитый сыщик нередко подтрунивал над Ватсоном по поводу его восхищения красивыми женщинами. Сам же Холмс относился к прекрасному полу с недоверием и говорил, что ему нередко трудно понять мотивы женских поступков. Но занимаясь очередным расследованием ему довелось пообщаться с очень неординарной, умной и чрезвычайно красивой женщиной. К детективу обратился наследственный король Богемии,…
Читати на YakabooЗниклий півзахисник Шерлок Холмс отримує телеграму незрозумілого змісту : "Дочекайтесь мене. Жахливе нещастя. Зник правий тричетвертний. Вкрай необхідний завтра.Овертон». І поки сищик роздумував що ж мають означати ці слова на Бейкер-Стріт, 221В прибув і сам відправник. Ним виявився містер Сіріл Овертон, капітан команди Кембриджського університету з регбі. Завтра має відбутися матч с Оксфордським університетом, а Годфрі Стонтон, гравець на його покладаються найбільші надії, зник. Як дізнався…
Читати на YakabooСКАНДАЛ У БОГЕМІЇ "Скандал у Богемії" - одна із найцікавіших історій про Шерлока Голмса, як на мою думку, адже в цій історії геніальний детектив вперше зазнає поразки, але цікаво відзначити, що він гідно це переживає. За допомогою до нього та його помічника доктора Джона Ватсона звертається дуже важлива персона - сам король Богемії, Вільгельм фон Ормштейн. Ось-ось він має одружитися на жінці, яка відповідає його статусові і з якою він буде щасливим, але шлюбу намагається завадити певна особа:…
Читати на YakabooЗагублений Світ Ексцентричний вчений, професор Челленджер заявляє, що він був у "загубленому світі" у Південній Америці, де досі живуть динозаври. Звичайно, над ним сміється наукове співтовариство, але врешті-решт він знаходить групу дослідників, які готові піти з ним. Хтось робить це для того, щоб довести, що він помиляється, а хтось, щоб взяти участь у пригоді на все життя. У подорож відправляється доволі різноманітна компанія: сам професор Челленджер, грубий, надто харизматичний керівник…
Читати на YakabooЗагублений світ Книга "Загублений світ" це моя найулюбленіша пригодницька книга Конан Дойла. Для мене було великим відкриттям, що Дойл пише не лише твори про знаменитого детектива Шерлока Голмса, алей пригодницькі історії. У цій книзі я вперше познайомився з професором Челенджером та його командою, які вирушили на пошуки загубленого світу, острівка давньої цивілізації на недоступному плато. Їхні пошуки були успішними, але головні герої книги потрапили в таку силу-силенну пригод, що їхньої…
Читати на YakabooЗахоплюючий світ Незважаючи на те, що сюжет цієї історії відомий практично кожному завдяки суперпопулярній екранізації цієї книги, все ж таки існують фанати, які надають перевагу книзі, а не візуальному продукту. У книзі, на відміну від фільму набагато більше інформації. І це й не дивно, адже фільм акцентує увагу на дії, в той час як у книзі автор робить акцент на науковому винаході, який може повністю змінити уявлення про минуле та абсолютно нові можливості для майбутнього. Читач більше…
Читати на YakabooЗнайдений загублений світ:) Почала своє знайомство з автором із книги "Утрачений світ". Перед нами наукова фантастика. У сюжеті маємо неймовірні пригоди чотирьох різних людей, які потрапили до, так званого, утраченого світу кожен зі своєю метою. У процесі їхньої подорожі вони зустрічають багато різних тварин, існування яких було засвідчено лише у доісторичні часи і які, як вважалось, вимерли вже давно. Уявіть, що хтось каже вам, що у якійсь частині світу ще існують динозаври? Ви наврядчи…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!