Одного разу.. — Яна Сан, Марія РудюкРекомендований вік3+

Одного разу..

Ілюстратор: Марія Рудюк
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок72
Рік видання2022

Чи вірите ви у казку? Звісно, що ні, скажете ви. А якщо я скажу, що ви й самі є чарівниками, ви повірите? Гадаю, ви зараз задумалися. Кожен з нас є творцем магії, яку ми творимо щодня. Все ще не вірите?

Одного разу... хоча ні, відчиніть двері до казки, і самі переконаєтеся у своїй здатності бути чарівником чи чарівницею. Вона у нас самих, у наших руках, у наших словах та вчинках.

Для всіх, хто вірить у казку, у дива та сам їх творить, навіть не здогадуючись про це.

Де можна придбати

• Зелений пес • Тверда обкладинка
171 грн145.35 грн -15% діє з промокодом KEBUK
• Зелений пес
171 грн153 грн
171 грн
• Гамазин • Тверда обкладинка
174 грн
Немає в наявності 153 грн
• Гамазин • Тверда обкладинка
Немає в наявності 155 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• Альона ЗаворотняYakaboo15 лютого 2025 р.★ 1/5

Не раджу! У автора явно психологічні проблеми. Не раджу цю книгу!

Читати на Yakaboo
  • Ольга СорокалатYakaboo26 січня 2025 р.★ 1/5

Я не знаю хто пише ці відгуки! Книга жахлива. Нецікава і абсолютно безталанна! Не розумію як її можна продавати і читати своїй дитині. Не повторюйте моїх помилок і обходьте стороною її

Читати на Yakaboo
  • АннаYakaboo22 вересня 2022 р.★ 5/5

Знахідка Шукала саме книгу казок для свого сина. Я не проти всіх наших казок на яких ми виросли. Проте, малюнки вже не ті, мені до вподоби саме старі малюнки. Але час все удосконалює та покращує. Мені дуже подобається, що в нас з'являються автори, які видають казки. Сама люблю читати саме казки. В казках багато про доброту та ніжності, всяких смішинках. Купила цю книгу на іншому сайті, проте, хочу залишити відгук тут, оскільки тут їх читають більше. Книга мені сподобалася, якісна, не велика,…

Читати на Yakaboo
  • ОлександраYakaboo8 вересня 2022 р.★ 5/5

Хороші казки Шукала книгу для мого племіника, через війну треба якось заспокоювати його, якимись казками, тому, почала шукати для нього книгу, яка б мали і гарні малюнки, і щоб цікаві казки були, якісь нові. Спочатку почитала коротку частину для ознайомлення, і мені сподобалося, смішно і якось, по доброму. Гарна обкладинка, приємно розглядати. Тому, придбала. Формат сторінка глянцевий, приємно гортати. Зараз читаю йому, коли буваю в гостях, йому подобається. Племінику сподоболася казка про…

Читати на Yakaboo
  • МаріяYakaboo1 вересня 2022 р.★ 5/5

Казки про добрі цінності Зараз дуже важко знайти гарну дитячу літературу, яка не просто розважає дитину, чи просуває популярні ідеї, а дійсно може чомусь навчити, показати справжні цінності. Цього дуже не вистачає, як на мене і саме цим мене зачепила книжка. Кожна казка добра і дійсно глибока, про те, що сім'я - це найкращий подарунок, що час - це найважливіший ресурс,який ми часто витрачаємо дарма, що привертає увагу не завжди має цінність в багато чого ще. При цьому це не занудно чи якось…

Читати на Yakaboo
  • MykhayloYakaboo31 серпня 2022 р.★ 5/5

Чудова книга для п'ятирічної дитини Читав книгу своїй п'ятирічній донечці, залишилися задоволені і я і вона. Оригінальний текст, цікавий і небанальний сюжет. Без насильства і жорстокості, на жаль притаманний дуже багатьом класичним казкам. Деколи їх читаєш і зупиняєшся, щоб на ходу переробити. Це втомлює, хочеться чогось доброго і в той же час небанального. Тут цього не потрібно - приємно і читати, і слухати. Ілюстрації теж непогані, немає копіпасту, як в деяких інших виданнях, які…

Читати на Yakaboo
  • ІгорYakaboo8 травня 2022 р.★ 5/5

Щось нове Купував я цю книгу для своєї племінниці. І скажу, що дитина була в захваті. Попросила прочитати їй одну казку "Загублений лист", сміялися удвох:) .Пізніше я сам прочитав решту казок, і скажу, що навіть мені вони всі сподобались, настільки добрі та оригінальні казки, чимось схожі на ці перші шедевральні українські казки. Всі ілюстрації приємні на зір і чудово вписуються в історію. Кожна історія має свою оригінальність, смішні та повчальні моменти. Якщо хочете купити дитині чудові казки…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково