NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Старшокласниця. Першокурсниця

Немає в наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок336
Рік видання2017

Формати

У житті Лілії - переламний період: завершення школи та вступ в університет. У цей час відбувається стільки всього: кохання й "сотворення кумирів", перипетії взаємин із друзями та вчителями, розчарування - передусім у собі, але врешті-решт прийняття себе та інших такими, як вони є. Це час, коли обираєш професію, що визначатиме вектор твого життя; коли починаєш розуміти, в якій країні живеш, і усвідомлюєш себе її громадянкою… Тільки все це відбувається не зараз - Ліля переживала це на початку нашого століття, коли ще не було соцмереж, а мобільні телефони та комп'ютери вважали розкішшю. Про те, як це - бути підлітком на початку 2000-х, читай у щоденнику Лілії Маринник.

ПаперовіЕлектронні
• fb2 , pdf , epub , mobi , yakabooapp
Немає в наявності
e-book

Видавництво Старого Лева

Немає в наявності
Немає в наявності
• pdf , epub , mobi
Немає в наявності 80 грн
e-book
• Тверда обкладинка
Немає в наявності 120 грн96 грн

Схожі книги

• Лиза ИгнатенкоYakaboo26 липня 2022 р.★ 4/5

Клас Ліля - старшокласниця, зі своїми звичайними підлітковими проблемами та захопленнями. Розповідь ведеться у форматі щоденника. В її житті почався новий період - підготовка до вступу, стосунки з хлопцями, друзями та батьками. Було трохи дивно читати, адже я сама зараз переживаю такий період життя) Школа, хлопці і постійні закоханості, подруги, вибір університету, постійні пошуки себе та свого покликання. У багатьох моментах я впізнавала свої життєві ситуації, хоч час розвитку подій у книзі -…

Читати на Yakaboo
  • Оксана СухоруковаYakaboo22 березня 2021 р.★ 3/5

Щоденники молодої дівчини Це досить проста книжка, яка написана у форматі щоденника дівчини. На початку книжки дівчина майже закінчила дев'ятий клас, а наприкінці завершила перший курс. Книжка написана дуже простою мовою. В мене було відчуття що мої щоденники виглядали б майже так само. Там змальовуються звичайні підліткові проблеми, хлопці, дискотеки, паперові записки у школах та подружки. В мене трошки ввімкнулася ностальгія, бо головна героїня книжки закінчує школу у ті часи роки що й я, тож…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково