Машина часу

The Time Machine

В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок160
Рік видання2026
"Машина Часу" Герберта Веллса - класичний науково-фантастичний роман, що досліджує ідею подорожей крізь епохи. Таємничий Мандрівник створює пристрій, здатний переносити його крізь час. Опинившись у далекому майбутньому, герой стає свідком занепаду людської цивілізації та протистояння двох рас - Елоїв і Морлоків. Веллс не лише розповідає захопливу історію, а й порушує важливі соціальні та філософські питання про еволюцію людства, прогрес і його наслідки.

Де можна придбати

ПаперовіЕлектронні
• Strelbytskyy Multimedia Publishing • playbookapp • Українська
9.99 грн
e-book
• Strelbytskyy Multimedia Publishing • playbookapp • Українська
9.99 грн
e-book
• 2022 • Мультимедійне видавництво Стрельбицького • fb2 , pdf , rtf , epub , yakabooapp • Українська
318 грн49 грн
e-book
• 2022 • Мультимедійне видавництво Стрельбицького • fb2 , pdf , rtf , epub , yakabooapp • Українська
49 грн
e-book
• 2020 • Фоліо • epub • Українська
75 грн
e-book
• Family Leisure Club • playbookapp • Українська
77.52 грн
e-book
• 2021 • Фоліо • epub • Українська
80 грн
e-book
• 2021 • Фоліо • fb2 , pdf , epub , mobi , yakabooapp • Українська
80 грн
e-book
• 2014 • КСД • ksdapp • Українська
95 грн85 грн
e-book
• 2014 • КСД • nashformatsite • Українська
95 грн
e-book
• 2014 • Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля" • yakabooapp • Українська
95 грн
e-book
• 2023 • Folio • pdf , epub • Українська
105 грн
e-book
• КСД • Українська • Тверда обкладинка
125 грн
• 2020 • Клуб сімейного дозвілля • Українська
131 грн
• Фоліо • pdf , epub • Українська
140 грн
e-book
• КСД • epub • Українська
155 грн
e-book
• 2023 • Фоліо • Українська • Тверда обкладинка
210 грн189 грн
• 2023 • Фоліо • Українська • М'яка обкладинка
210 грн189 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2026 • #книголав • librariusapp • Українська
318 грн
e-book
• 2026 • Книголав • Українська
318 грн
e-book
• #книголав • Українська
318 грн
e-book
• 2025 • Фоліо • Українська • Тверда обкладинка
450 грн337.5 грн -15% діє з промокодом KEBUK-10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• Книголав • epub , mobi • Українська
378 грн
e-book
• 2026 • #книголав • Українська • Тверда обкладинка
530 грн397.5 грн -15% діє з промокодом KEBUK-10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2020 • Фоліо • Українська • Тверда обкладинка
450 грн405 грн
• 2025 • Фоліо • Українська
450 грн
• 2025 • Folio • Українська • Тверда обкладинка
450 грн
• 2026 • #книголав • Українська
529 грн476.1 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
530 грн477 грн
• 2012 • Penguin Books • Англійська • М'яка обкладинка
498 грн
• 2026 • Книголав • Українська
530 грн
• 2026 • #книголав • Тверда обкладинка
530 грн
530 грн
530 грн
530 грн
530 грн
530 грн
• 2026 • #книголав • Тверда обкладинка
530 грн
• 2017 • Macmillan • Англійська • Тверда обкладинка
655 грн556.75 грн -15% діє з промокодом KEBUK
• 2022 • Pan MacMillan • Англійська • Тверда обкладинка
601 грн
• 2017 • William Collins • Англійська
Передзамовлення — очікується 11 жовтня 2026 р.195 грн165.75 грн -15% діє з промокодом KEBUK
• 2017 • Фоліо • Українська
Немає в наявності
• 2020 • Книжковий клуб "Клуб Сімейного Дозвілля" • Українська
Немає в наявності -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2018 • Stone Publishing • М'яка обкладинка
Немає в наявності 80 грн
• Signet Classics • Англійська
Немає в наявності 144 грн
• 2017 • Folio • Тверда обкладинка
Немає в наявності 180 грн153 грн
Немає в наявності 210 грн157.5 грн -15% діє з промокодом KEBUK-10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
Немає в наявності 180 грн163.8 грн
• 2023 • Фоліо • Українська
Немає в наявності 210 грн168 грн
• 2023 • Folio • Тверда обкладинка
Немає в наявності 210 грн179 грн
• 2020 • КСД • Тверда обкладинка
Немає в наявності 180 грн
• 2023 • Фоліо • Українська
Немає в наявності 210 грн189 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2021 • Фоліо • Українська ,Англійська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 195 грн
• 2023 • Фоліо • epub , kindle • Українська
Немає в наявності 210 грн
e-book
Немає в наявності 210 грн
Немає в наявності 450 грн360 грн
• 2025 • Folio • Тверда обкладинка
Немає в наявності 450 грн383 грн
Немає в наявності 450 грн405 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
Немає в наявності 418 грн
Немає в наявності 450 грн
Немає в наявності 530 грн477 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2020 • Фоліо • Українська
Немає в наявності 530 грн477 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2026 • #книголав • epub , mobi , kindle • Українська
Немає в наявності 530 грн
e-book
• 2026 • Книголав • Українська • Тверда обкладинка
Немає в наявності 530 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• АннаYakaboo22 листопада 2025 р.★ 5/5

Машина часу має кожен із нас: те, що переносить у минуле — спогади; те, що забирає у майбутнє — мрії. Я просто не можу натішитися з того, що вирішила прочитати цей чудовий науково-фантастичний роман Герберта Уеллса під назвою "Машина часу". Уеллс бере читачів у подорож у майбутнє, у далекий 802701 рік, і розкриває перед ними дивовижний та незвичайний світ. Я була вражена детальністю опису епохи, до якої потрапляє головний герой роману. Від далекого майбутнього, де панують два ворогуючі класи,…

Читати на Yakaboo
  • АнтонYakaboo31 серпня 2022 р.★ 5/5

Машина часу Мені захотілося почитати фантастику із бажання різноманітності. За мотивами цих творів зняли багато фільмів, але перше джерело цікавить більше. Тим паче, якщо це класика. Перший твір є розповіддю Мандрівника у Часі. В оточенні знайомих він представляє мініатюрну копію свого винаходу. Машина часу розміром з настільний годинник зникає у всіх на очах, а наступного разу винахідник вирішує сам переміститись у майбутнє. Проте світ за багато тисячоліть виявиться не таким прогресивним, як…

Читати на Yakaboo
  • Андрій УрманецьYakaboo30 серпня 2022 р.★ 3/5

Війна світів Я б хотів зробити акцент на творі «Війна світів» і ні це не через те що він кращий за інші. В творі розказується на сьогоднішній день вже заїзджена тема — вторгнення прибульців. Але я нагадаю, що написана вона була ще в 1897 році більше сотні років тому. Це класика, але є багато речей які на сьогоднішній день уявляються по іншому. Прибульців як снаряд запускають на землю де вони на триногах винищують людей (якесь дешевеньке, по сьогоднішнім міркам, вторгнення, але тоді...).…

Читати на Yakaboo
  • Андрій УрманецьYakaboo5 серпня 2022 р.★ 3/5

Війна світів Я б хотів зробити акцент на творі «Війна світів» і ні це не через те що він кращий за інші. В творі розказується на сьогоднішній день вже заїзджена тема — вторгнення прибульців. Але я нагадаю що написана вона була ще в 1897 році більше сотні років тому. Це класика, але є багато речей які на сьогоднішній день уявляються по іншому. Прибульців як снаряд запускають на землю де вони на триногах винищують людей (якесь дешевеньке, по сьогоднішнім міркам, вторгнення, але тоді...).…

Читати на Yakaboo
  • Владислав ОбознийYakaboo19 лютого 2022 р.★ 5/5

Неудачный эксперимент Книга показывает судьбу учёного, который был пленён идеей о путешествии во времени, вопрос только в том, а стоило ли оно того. Мне кажется, что из своей задумки он получил больше вреда чем пользы. Да, конечно цель была весьма неплоха: Попасть в золотой век, но его постоянные ошибки в расчетах приводили к всё худшим последствиям. (В смысле, каждый следующий мир ставал только страшнее). А в конце концов, он, решая доказать что, то что он видел это реально, вообще исчезает…

Читати на Yakaboo
  • Євгенія РупнякYakaboo4 липня 2021 р.★ 5/5

А ви думали яким буде наше майбутнє? Кожен із нас хоч раз на день думає про своє майбутнє? Зазвичай це плани на вечір, думки про завтра чи вихідні. Ми мріємо про свою майбутню відпустку та уявляємо як виглядатимемо через десять-двадцять років. Рідше ми думаємо про далеке майбутнє: те, що буде після нас. Яким буде світ через сто, двісті, а може тисячу років? Він буде кращим? А може гіршим? Нас захоплять інопланетяни чи роботи? А може Земля буде схожа на Едемський сад? Та є люди, кого цікавить…

Читати на Yakaboo
  • Ася КурченкоYakaboo9 березня 2021 р.★ 5/5

Фантастика, яка змушує задуматися Я без перебільшення обожнюю цього автора. І його романи Невидимець, і Війна світів принесли мені величезне задоволення. І от тепер нарешті мої руки дійшли до найвідомішого роману Герберта Велса - Машина часу. Я не розчарована. Автор мене захопив і не полишав до найостаннішої сторінки. І ще, мабуть, довго після прочитання я буду обдумувати прочитане: а що, якщо автор правий? Що, якщо весь наш швидкий технологічний прогрес веде до винищення людської раси? За…

Читати на Yakaboo
  • Елена БогатченкоYakaboo27 лютого 2021 р.★ 4/5

Машина времени. Было бы здорово перенестись назад, бросить взгляд на прошлое и вернуться в наше измерение, где же это показывали? Ну, конечно, "Иван Васильевич меняет профессию". О, это прекрасный фильм и машина времени работает - она действительно переносит человека на сотни лет назад. Вполне возможно, что в будущем такую машину изобретут, чтобы она путешествовала во Вселенной в поисках пространств и миров. В художественной литературе самая известная машина времени английского фантаста Герберта…

Читати на Yakaboo
  • НаталіяYakaboo8 січня 2021 р.★ 5/5

Футуристична збірка Машина часу - це не один повноцінний твір. Це збірка, яка складається з чотирьох романів, чи точніше новел. Всі вони  поєднані спільною ниткою - футуристичної літератури. В деяких із них навіть відслідковуються нотки антиутопії. ⠀ Але давайте про кожну розповідь окремо. ⠀ "Машина часу" розповідає про далеке майбутнє. А саме 8700 рік. Люди вже не такі як живуть зараз. Є поділ на вищі касти, котрі можуть жити під сонцем. А нижчі в свою чергу мусять ховатися глибоко під…

Читати на Yakaboo
  • ДмитроYakaboo2 вересня 2020 р.★ 5/5

Герберт Веллс - Машина Часу "Машина Часу" - перший роман Герберта Веллса та моя сама улюблена його книга. Перероблений із повісті "Аргонавти часу", знайомить нас з двома расами, у які перетворилися люди із майбутнього - миролюбивими елоями, представниками колишньої буржуазії та агресивними морлоками, нащадками робочого класу. Позбавлені значної частини інтелекту у результаті деградації, вони керуються більше інстинктами, як тварини. Хоча, деякі старі звички ще залишилися. Розповідь ведеться від…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково