КАЙ Я самотній батько та стартовий пітчер команди MLB Чикаго. Я надто виснажений, що не хочу допомагати у вихованні сина. Кожна з його попередніх нянь протрималася лише кілька тижнів, перш ніж я їх звільнив. Тепер мій тренер тисне на нього, найнявши ту єдину людину, яку я не можу звільнити – його доньку. Міллер Монтгомері – остання жінка, в яку я мав би закохатися. Занадто дика, надто молода і надто самотня. Чикаго – це лише швидка зупинка для неї. Я думав, що буду рахувати дні до її від'їзду, але літо здається надто коротким, коли я починаю думати про вічність. МІЛЛЕР Як висококласна кондитерка, яка нещодавно отримала найпрестижнішу нагороду в моїй галузі, я відчайдушно хочу довести, що заслуговую на неї. Але з новим титулом приходить новий тиск, і я не можу створити свіжий та натхненний десерт, який би врятував моє життя. Маючи лише два місяці, щоб повернутися до роботи, я мала б зосередитися на кухні, але замість цього я дозволила татові вмовити мене використати вільний час, щоб доглядати за дитиною його зіркового гравця. Кай Роудс забув, як розважатися, і я прагну освіжити його пам'ять. Але коли він і його син почнуть почуватися як вдома, я маю нагадати нам обом, що мій час у Чикаго закінчується влітку. Крім того, я завжди була бігуном, і останнє, чого я хочу, це бути наздогнаною. "Наздогнана" – третя книга із сенсаційної серії "Місто вітрів", яка захопила понад мільйон читачів по всьому світу. Але не хвилюйтеся, якщо ви тут новачок, вона вам сподобається і як окрема книга!
Коментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!