КЕННЕДІ Я єдина жінка в персоналі бейсбольної команди Windy City Warriors, і після років терпіння сексистського головного лікаря, я відчайдушно прагну отримати роботу своєї мрії в новій команді наступного року. Все, що мені потрібно зробити, це зберегти свою професійну репутацію протягом мого останнього сезону в Чикаго. Але сутичка в Лас-Вегасі з шортстопом команди ставить під загрозу все це, залишаючи мені лише розмиті спогади та перстень на лівій руці. Тепер я не тільки юридично зв'язана з найнаполегливішим чоловіком, якого я коли-небудь зустрічала, але й завдяки плану Ісаї врятувати мою роботу, мені доводиться вдавати, що все це було запланованою втечею, а не п'яною помилкою. Ісая Роудс безрозсудний, імпульсивний та розчаровуюче чарівний. Він також мій новий чоловік. Вони неправильно зрозуміли приказку. Те, що відбувається у Вегасі, не завжди залишається у Вегасі... іноді це переслідує тебе прямо додому. ІСАЯ Як шортстоп професійної бейсбольної команди Чикаго, я отримав чимало задоволення. Але все це закінчилося того дня, коли Кеннеді Кей стала самотньою жінкою. Я роками був закоханий в спортивного тренера команди. Я фліртував безрезультатно, тож уявіть моє здивування, коли я прокинувся в Місті Гріхів з перстнем на пальці та моєю улюбленою рудоволосою в ліжку. Ми домовилися залишитися одруженими протягом одного бейсбольного сезону, достатньо довго, щоб зберегти її роботу, але в моїй голові я використовую наш спільний час, щоб довести їй, що я підходжу для неї як чоловік. Кеннеді може неохоче приєднуватися до нашої гри, але я відмовляюся її програвати. Тож давай, дружино... підіграй. "Підіграй" – це четверта книга із сенсаційної серії "Місто вітрів", яка захопила понад мільйон читачів по всьому світу. Але не хвилюйтеся, якщо ви тут новачок, вона вам сподобається і як окрема книга!
Коментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!