Одного дня пілот Білл Гоффман зійде на борт літака, що прямує до Нью-Йорка, і зрозуміє, що повітряному судну не судилося дістатися місця призначення і всі пасажири взяли квитки в один кінець. Адже перед зльотом родину пілота захопили й тепер усі люди на борту мусять померти: сім'я виживе лише в тому разі, якщо пілот слухатиметься вказівок і розіб'є літак. Єдиним союзником Білла стає старша бортпровідниця, якій доведеться не лише вгамовувати пасажирів, а й вирішувати, чи може вона довіряти капітанові в екстремальній ситуації. Тож приємного польоту?
Падіння
Якщо чесно, то я так і не зрозуміла що авторка хотіла сказати😐
Перша половина мені прям подобалась, було цікаво спостерігати як головний герой робить вибір, як він ділиться з екіпажем та їх взаємовідносини. Мені дуже імпонувала дружина капітана і те з якою стійкістю вона прийняла ситуацію. Все йшло добре. Навіть «інстаграм зірка» не прям щоб вибісив, бо в сучасному світі це було логічно 🥲
Але потім, коли почали описувати терористів та їхню мету щось пішло не туди. Це виявились…
Слешер
Читаючи цю книжку, я ніби потрапила в салон того самого літака, де за кожною дією стоїть страх, а кожне рішення може стати останнім. Сюжет «Падіння» побудований на одночасно двох напружених лініях: літак із пасажирами, який за наказом терориста має розбитися або ж летіти, якщо пілот готовий пожертвувати сімʼєю.Терорист ставить питання, чим дає можливість сім’ї пілота врятуватися— показати на карті, де знаходиться Курдистан, або виконати його вимогу й скерувати літак на загибель. Це…
Тримає до кінця
На цю книгу я поклала око ще дуже давно, але все ніяк не доходили руки її придбати. І зараз, коли я її прочитала, я шкодую, що не зробила цього раніше.
Історія неймовірно цікава. Під час читання я відчувала безліч емоцій і переживань за героїв. Кожного разу я не могла зупинитися й постійно обіцяла собі: "Ще один розділ, ще один, ще один..."
Якщо ви хочете відчути екшен і з головою поринути у пригоди героїв, ця книга для вас!
Бойовик
Книга по суті сценарій для типового бойовика 90-х років. Жодних непередбачених поворотів сюжету, жодної інтриги, просто звичайний бойовик і не кажу, що це погано. По знижці можна купувати.
Падіння Якщо чесно, то я так і не зрозуміла що авторка хотіла сказати😐 Перша половина мені прям подобалась, було цікаво спостерігати як головний герой робить вибір, як він ділиться з екіпажем та їх взаємовідносини. Мені дуже імпонувала дружина капітана і те з якою стійкістю вона прийняла ситуацію. Все йшло добре. Навіть «інстаграм зірка» не прям щоб вибісив, бо в сучасному світі це було логічно 🥲 Але потім, коли почали описувати терористів та їхню мету щось пішло не туди. Це виявились…
Читати на YakabooСлешер Читаючи цю книжку, я ніби потрапила в салон того самого літака, де за кожною дією стоїть страх, а кожне рішення може стати останнім. Сюжет «Падіння» побудований на одночасно двох напружених лініях: літак із пасажирами, який за наказом терориста має розбитися або ж летіти, якщо пілот готовий пожертвувати сімʼєю.Терорист ставить питання, чим дає можливість сім’ї пілота врятуватися— показати на карті, де знаходиться Курдистан, або виконати його вимогу й скерувати літак на загибель. Це…
Читати на YakabooТримає до кінця На цю книгу я поклала око ще дуже давно, але все ніяк не доходили руки її придбати. І зараз, коли я її прочитала, я шкодую, що не зробила цього раніше. Історія неймовірно цікава. Під час читання я відчувала безліч емоцій і переживань за героїв. Кожного разу я не могла зупинитися й постійно обіцяла собі: "Ще один розділ, ще один, ще один..." Якщо ви хочете відчути екшен і з головою поринути у пригоди героїв, ця книга для вас!
Читати на YakabooБойовик Книга по суті сценарій для типового бойовика 90-х років. Жодних непередбачених поворотів сюжету, жодної інтриги, просто звичайний бойовик і не кажу, що це погано. По знижці можна купувати.
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!