Динамічні матеріали. Казки. Рукавичка. Лисичка-сестричка та Сірий вовк

Видавництво: Наочні посібники
В наявності

Динамічні матеріали "Розкажи казку за малюнками. Мої перші казки. Рукавичка. Лисичка-сестричка та сірий вовк" – унікальний посібник для дітей віком від 3 до 7 років. У комплекті: папка-основа, 13 карток із героями казок, книжечка з текстами та загадками. Формат – 330×470 мм, зручний для використання вдома, у дитячому садку чи школі.
Казки допомагають малюкам відкрити світ добра і зла, справедливості та кривди, формують перші моральні уявлення та розвивають фантазію. Завдяки карткам діти не лише слухають, а й стають активними учасниками: розігрують ролі, відтворюють характер героїв інтонацією, мімікою й жестами.
Посібник сприяє розвитку пам'яті, уваги, мислення, фонематичного слуху, розширює словниковий запас і допомагає подолати сором'язливість. Додаткові завдання – загадки, прислів'я, малювання персонажів – роблять навчання інтерактивним та цікавим.
"Мої перші казки" стане корисним інструментом для вихователів, учителів, батьків і бібліотекарів. Це яскравий спосіб організувати пізнавальне дозвілля та подарувати дитині радість від казкового світу.

• Розвиток фонематичного слуху дитини.
  • Дрібна моторика.
  • Розвиток уяви та акторських здібностей.

У наборі:

• 1 ігрове поле,
  • 13 розрізних карток-малюнків,
  • методичні рекомендації.

Де можна придбати

222 грн111 грн

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!