Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб отримувати сповіщення про наявність
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Передзамовлення триває до 14 липня 2026 року включно
Розсилка попередніх замовлень розпочнеться з 15 липня 2026 року
Важливо! Передзамовлення може тривати довше, а може закінчитися і раніше. Акційна пропозиція діє тільки у період передзамовлення!
До комплекту увійшли:
"Шарлатова завіса" Шелбі Мег'юрін
Селія Трамбле завжди була хорошою дівчинкою - доброю й гарною, донькою, якою пишалися б будь-які батьки. Пішовши проти традицій і ставши першою мисливицею, вона дивує все королівство, зокрема свого нового капітана й нареченого, Жана-Люка, який залізною рукою править мисливцями. Однак не лише він тривожиться за безпеку Селії. Хоча друзі намагаються захистити її від жахіть минулого, її досі переслідує таємничий шепіт, а в Бельтеррі постає нове зло - і лишає по собі трупи, всі як один знекровлені.
Рішучо налаштована показати себе в новій ролі, Селія вирушає слідами вбивці до лігва Лез-Етернель - стародавніх істот, про яких говорять лише в дитячих віршиках, - і привертає увагу їхнього короля, чудовиська, яке приховує свої плани на неї за красивими словами й ефектними усмішками. Тепер Селія має нову причину боятися темряви, бо що більше король зближується з нею, то сильнішим стає бажання дівчини віддатися на милість його - і своїй - темній спразі.
"Турнір Королеви Сонця" Ніша Тулі
Десять жінок. Смертельне випробовування. Лиш одна завоює серце Короля Сонця.
Лор дванадцять довгих років гибіла у в'язниці короля Аврори. Її єдине бажання - втекти й відплатити йому за кожну мить страждань.
Несподіване звільнення затягує Лор у вир не підвладних їй подій. Тепер вона разом із дев'ятьма іншими обраницями мусить змагатися за право стати королевою. Якщо дівчина переможе, то посяде трон поруч із Королем Сонця й нарешті зможе помститися ворогам.
Однак їй не місце на турнірі Королеви Сонця. Лор не піддана Короля Сонця та не розуміє, чому її звільнили. Інші обраниці не терплять присутності дівчини й готові на все, щоб позбутися чужинки раз і назавжди.
Попри все Лор має перемогти, адже в разі поразки на неї чекає смерть. Або ще гірше: її повернуть до жорстокого й спраглого до помсти короля Аврори.
"Двір цей жорстокий і чарівний" Стася Старк
Я бачила у снах його - чоловіка з мерехтливими зеленими очима і жаскою посмішкою.
Коли ж ми врешті зустрілися, він кинув мене помирати.
Боги забирають у нас усі сили, щойно ми з'являємось на світ, натомість захищають від злісних, безжальних фейрі.
Та дехто все ж, на диво, залишається наділений силою. Таких людей називають порочними.
І страчують, віддаючи на поталу вогню.
Мою заборонену силу викривають, тому я полишаю селище разом із життям, яке так цінувала.
Щоб вижити, маю домовитися з ненависним найманцем, який зрадив мене.
Умови прості: я допоможу йому з друзями прокрастися до міста, а він навчить мене керувати дивною темною магією, яку я мусила приховувати все життя. І так, може, врятуюся.
Та жорстокий найманець і сам приховує надто багато. Його секрети загрожують усім, кого я люблю. Наше королівство може не встояти від хвиль, які він збурить. А ті, можливо, навіть зметуть весь світ…
Візуалізація зовнішнього вигляду обкладинки може відрізнятися від вигляду книжки – більше інформації в Характеристиках
Коментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!