Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб отримувати сповіщення про наявність
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Ігрові посібники "Мій смартфон" для навчання дошкільнят із серії "Маленькі розумаки"!
Правда ж, завітавши на сайт "АРТБУКС", ви очікували побачити смартфон?
"Мій смартфон" - це чудова розвивальна книжечка, розроблена за принципом освітньої технології "едьютейнмент". Ця серія дасть змогу перетворити процес знайомства з навколишнім світом на веселу гру. Кожен смартфон містить понад 200 питань і завдань для розвитку малюка!
Смартфони, які входять до набору:
Мій смартфон. 2-3 роки. Тварини і природа
Малюк навчатиметься розважаючись та неабияк розважатиметься у процесі навчання! Разом із песиком Тото шукаємо та вивчаємо тварин, рослини й предмети, які бачимо на прогулянці, на морі, у лісі чи на фермі.
Мій смартфон. 2-3 роки. Вчимося щодня
Разом із песиком Тото шукаємо, рахуємо і вчимося називати усе, що бачимо на вулиці, вдома та на природі.
Чому варто купити:
· "Мій смартфон" складається з двох типів малюнків: Великі малюнки - це сюжети, які можна розглядати та про які можна розповідати. Маленькі малюнки - для гри "Що це? Хто це?" та "Що робить?".
· Це серія посібників, створених спеціально, щоб допомогти дошкільнятам вивчати нові слова, рахувати, шукати та порівнювати побачене в ігровій формі.
· Кожна тема починається з великої ілюстрації. Спочатку запропонуйте дитині описати те, що вона бачить. А потім до кожного з трьох малюнків поставте запитання.
Коментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!