Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Набір із п'яти найдобріших історій про працьовиті вантажівки!
Діти закохуються в цю серію книжок з перших рядків і просять читати знову і знову про будівельні машини, які засинають після важкого робочого дня. Багато батьків зізнаються, що і вони, і діти знають текст видань напам'ять. Ще б пак! Цьому сприяє приголомшлива мова авторки та поетичний переклад Володимира Чернишенка.
До набору входять:
"Мала Мак-Маня приймає вітання",
"Тримайся міцно, моє будівництво",
"Велике будівництво: всі дуже раді дорожній бригаді!",
"Святкова, чудова новобудова".
Чому варто придбати:
· Перекладені на 23 мови, є бестселером The New York Times, займає верхні позиції різних книжкових рейтингів і може похвалитися найвищими оцінками користувачів сайтів Amazon і Goodreads.
· Усередині на малюка чекають ілюстрації, виконані в глибоких синіх відтінках, ніжних і не дуже яскравих. Вони задумані таким чином, щоб не привертати зайву увагу та не заважати дитині міцно й солодко заснути.
· Завдяки по-дитячому веселим малюнкам будівельних машинок, історія сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам.
· Читання перед сном – важливий ритуал, який сприяє зміцненню зв'язку дитини з батьками!
Це цікаво:
· Авторка книги, американка Шеррі Даскі Рінкер, не була професійною літераторкою, коли написала свою першу книгу "Спи міцно, моє будівництво". Але її чекав шалений успіх, і зараз абсолютні всі її книжки продаються мільйонами копій по світу і вважаються одними з найкращих дитячих книжок для першої бібліотеки малюка!
· "Я кожного дня отримую неймовірне задоволення, коли йду в магазин і бачу свої книги на полицях, або коли люди відправляють мені фотографії своїх дітей і онуків, які читають її. Коли я отримую листи від шанувальників, я відчуваю себе дуже вдячною людям за їхнє визнання", – поділилась авторка в інтерв'ю для The New York Times.
Коментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!