Набір із п'яти книжок Шеррі Даскі Рінкер

Немає в наявності

Набір із п'яти книжок Шеррі Даскі Рінкер

Діти закохуються в цю серію книжок з перших рядків і просять читати знову і знову про будівельні машини, які засинають після важкого робочого дня. Багато батьків зізнаються, що і вони, і діти знають текст видань напам'ять. Ще б пак! Цьому сприяє приголомшлива мова авторки та поетичний переклад Володимира Чернишенка.

До набору входять:

"Мала Мак-Маня приймає вітання",  

"Тримайся міцно, моє будівництво",

"Спи міцно, моє будівництво",

"Потяг-дрімотяг",

"Святкова, чудова новобудова".

Чому варто придбати:

·         Добрі історії у віршованій формі гарно запам'ятовуватимуться малюками й розвиватиме їх. Як відомо, читання перед сном - найкращий час для засвоєння інформації дітьми.

·         Мальовані у глибоких синіх відтінках та римовані книжечки вкладуть спати всіх непосид, навіть після активного дня.

·         Завдяки по-дитячому веселим малюнкам будівельних машинок, історія сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам.

·         Діти закохуються у ці книжки з перших рядків і просять читати знову і знову про будівельні машини, які засинають після важкого робочого дня.

Цікавий факт:

·         Понад 1,5 мільйона батьків у всьому світі вибирають "Спи міцно, моє будівництво" як найкращу сонну книжку. Вона перекладена на 23 мови, є бестселером The New York Times.

Де можна придбати

Тверда обкладинка
Немає в наявності 2000 грн1600 грн

Схожі книги

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!