У поліцію містечка Козача Долина надходять дивні електронні повідомлення - кольорові картинки. Київський майор Томас Білевич вважає, що вони пов'язані зі смертями місцевих жителів і в містечку орудує серійний убивця. Наступний колір веселки - нова жертва. Головний слідчий, капітан Фелікс Хімич, із ним не погоджується - йому загалом не подобається, що заїжджий майор втручається в їхні справи. А тим часом люди й далі гинуть. Слідство стоїть на місці, аж поки до пошуків не долучається старша лейтенантка Людмила Гончар. Та, здається, вбивця завжди на крок попереду. Чи вдасться поліції знешкодити маніяка, поки він не полічив усі кольори веселки?
#підбірка_від_мегерочки
Вересень я завершила, прочитавши свою соту книжку за рік. Рівно чверть прочитаного можу назвати "Кращими книжками-2026" для мене. Сьогодні хочу вам порадити те, що лишило слід у мене в серці і в пам'яті:
1."Ікабоґ" Дж. К. Ролінг, Абабагаламага
2. "Ведмеже місто" Фредрік Бакман, #Книголав
3. "Імена тих жінок" Ольга Фаль, "Уроборос"
4. "Залишена" Оксана Ковальчук, "Жорж"
5. "Звіяні вітром" Маргарет Мітчелл, #Книголав
6. "Погана мати" Міа Шерідан, "РМ".
7. "Хороше…
Оце все прочитала у вересні, тому трошки собою пишаюся😳
🥰 Проводжальниця Фрірен – моя нова любов, тепер мені треба всі томи, подивитися аніме, набить тату, ну ви поняли. Тут просто прекрасний вайб РПГ.
🥺Ательє чаклунських капелюхів – незвична магія, цікавий сюжет, однозначно лайк, читатиму далі.
👊Палац таємних убивств – були вайби Монологу Травниці і дуже гг схожа на Маомао. Мило іронічне і трошки з кровяшкою.
🙂Старомодний кексик – привіт, моя обсесія на руки. Відверто, гаряче і дуже…
«Чапля осінь жде завзято» 🌟
🌟розслідування в маленькому містечку
🌟поліцейський детектив
🌟серійний убивця та загадкові послання
🌟різні версії та хибні здогадки
🌟протистояння слідчих
у Козачій Долині відбуваються загадкові смерті, а паралельно хтось надсилає дивні кольорові повідомлення.
і поступово стає зрозуміло, що це зовсім не випадковість, а частина певної схеми.
і от ця схема мені дуже зайшла.
здавалося б, така проста річ, яку всі знають ще з дитинства, а тут вона набуває зовсім…
#підбірка_від_мегерочки Вересень я завершила, прочитавши свою соту книжку за рік. Рівно чверть прочитаного можу назвати "Кращими книжками-2026" для мене. Сьогодні хочу вам порадити те, що лишило слід у мене в серці і в пам'яті: 1."Ікабоґ" Дж. К. Ролінг, Абабагаламага 2. "Ведмеже місто" Фредрік Бакман, #Книголав 3. "Імена тих жінок" Ольга Фаль, "Уроборос" 4. "Залишена" Оксана Ковальчук, "Жорж" 5. "Звіяні вітром" Маргарет Мітчелл, #Книголав 6. "Погана мати" Міа Шерідан, "РМ". 7. "Хороше…
Читати в TelegramОце все прочитала у вересні, тому трошки собою пишаюся😳 🥰 Проводжальниця Фрірен – моя нова любов, тепер мені треба всі томи, подивитися аніме, набить тату, ну ви поняли. Тут просто прекрасний вайб РПГ. 🥺Ательє чаклунських капелюхів – незвична магія, цікавий сюжет, однозначно лайк, читатиму далі. 👊Палац таємних убивств – були вайби Монологу Травниці і дуже гг схожа на Маомао. Мило іронічне і трошки з кровяшкою. 🙂Старомодний кексик – привіт, моя обсесія на руки. Відверто, гаряче і дуже…
Читати в Telegram«Чапля осінь жде завзято» 🌟 🌟розслідування в маленькому містечку 🌟поліцейський детектив 🌟серійний убивця та загадкові послання 🌟різні версії та хибні здогадки 🌟протистояння слідчих у Козачій Долині відбуваються загадкові смерті, а паралельно хтось надсилає дивні кольорові повідомлення. і поступово стає зрозуміло, що це зовсім не випадковість, а частина певної схеми. і от ця схема мені дуже зайшла. здавалося б, така проста річ, яку всі знають ще з дитинства, а тут вона набуває зовсім…
Читати в TelegramКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!