NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Жага

Crave

Видавництво: BookChef, Букшеф (Bookchef)
Перекладач: Ольга Бершадська
В наявностіКомплект Повідомити про помилку
Кількість сторінок640
Рік видання2025

Формати

Серія

Мій світ змінився, щойно я переступила поріг академії. Ніщо не було правильним ні в цьому місці, ні в її учнях. І ось я опинилась тут, звичайна людина серед богів... чи монстрів. Я досі не можу визначитись, до якого з цих войовничих кланів я належу, і чи належу взагалі. Я знаю лише одне, що їхня спільна ознака - це ненависть до мене. А ще є Джексон Вега. Вампір зі своїми небезпечними таємницями, який нічого не відчуває вже сотню років. Але щось у ньому вабить мене. Щось із того, що зламане в ньому, і це якимось чином співпадає з тим, що зламане в мені. Що загрожує нам усім загибеллю. Адже Джексон змурував стіну навколо себе не просто так. І тепер хтось хоче спробувати розбудити сплячого монстра. І я починаю задумуватись, чи не привезли мене сюди навмисно - як певну приманку.

ПаперовіЕлектронні
• 2023 • BookChef • pdf , epub
280 грн
e-book
• 2023 • BookChef • pdf , epub , mobi , yakabooapp
280 грн
e-book
• 2023 • BookChef
420 грн378 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
• 2023 • BookChef • Тверда обкладинка
420 грн
420 грн
• 2023 • Book Chef • Тверда обкладинка
441 грн
• 2025 • BookChef
1990 грн
• 2023 • Bookchef • Тверда обкладинка
Передзамовлення420 грн
• 2023 • Букшеф (Bookchef) • Тверда обкладинка
Передзамовлення420 грн
• Book Chef • Тверда обкладинка
Немає в наявності
• 2023 • Bookchef • Тверда обкладинка
Немає в наявності 280 грн252 грн
• 2023 • Bookchef • pdf , epub , kindle
Немає в наявності 280 грн
e-book
Немає в наявності 420 грн315 грн
• 2023 • Book Chef • Тверда обкладинка
Немає в наявності 420 грн
Немає в наявності 420 грн

Схожі книги

• СвітланаYakaboo24 жовтня 2025 р.★ 5/5

янг едалт фентезі Обожнюю всі книги про вампірів, серіал «Щоденники вампіра», але ця книга щось не дуже мені зайшла. Мені не виставило світоустрою і взаємодій з іншими героями. Якась дитяча мені здалась ця книга, очікування були в мене значно вищі. Дуже вже легко і швидко сприйняла головна героїня те, в яке середовище вона попала і що міфічні істоти справді існують і вона серед них. У кохання, вибачте, до гроба, що тут описано за один тиждень я теж не вірю. Мова автора легка, читалось швидко.

Читати на Yakaboo
  • ВікторіяYakaboo24 червня 2025 р.★ 5/5

Класика елітної школи та холодного хлопця Переклад гарний. Чорний зріз класний,але всі руки чорні,якщо торкатися його. Гг здається нормальною дівчиною підлітком. Майже не бісила. Сюжет поки нагадує ті самі серіали,де головна героїня попадає до елітної школи,де є холодний багатий неземляної зовнішності чоловік,який її одразу приваблює. Вони лише за декілька днів закохуються один в одного і розуміють,що не можуть бути один без одного. В принципі цікаво, але сюжет в першій частині трохи дивує. Всю…

Читати на Yakaboo
  • Анастасія КотеленецьYakaboo15 грудня 2023 р.★ 5/5

Розгадати кожну таємницю "Жага" Трейсі Вульф — захоплива подорож у темряву людських страхів та пошук власного Я. Книга запрошує читача у вир емоційного катарсису, де кожна сторінка наповнена напруженою атмосферою. Авторка вдало поєднує психологічний трилер із загадковою сюжетною лінією, де головна героїня, яка прагне зрозуміти власне минуле, опиняється витканою в мережу власних секретів і таємниць. Описи та внутрішні монологи персонажів дозволяють читачеві глибше відчути їхні переживання…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково