Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Вже кілька століть їхній шабаш продовжує справу своїх попередників, страчених інквізицією на Горі повішених. І хоча часи змінилися, полювання на відьом триває. От тільки мисливці нині не лише сліпі фанатики віри, а й впливові можновладці. Учасники Ловецького Кола готові заплатити будь-які ціну, щоб потрапити в Місто Цапа й отримати бажаний трофей.
🕷 "Чарівні пані" - похмура, магічна й дуже неочікувана історія Якби мене попросили описати цю книгу кількома словами, я б сказала: готична, відьомська, дивна й дуже цікава Але одразу попереджу: написана вона доволі незвично. Розділи короткі й читаються швидко, проте оповідь постійно перестрибує між різними героями. Персонажів багато, тому інколи я губилася - хто зараз говорить, де ми і до чиєї історії повернулися. Та попри це мені постійно хотілося читати далі ДАЛІ В ОПИСІ Є СПОЙЛЕРИ ДО…
Читати в Telegram🕷 "Чарівні пані" - похмура, магічна й дуже неочікувана історія Якби мене попросили описати цю книгу кількома словами, я б сказала: готична, відьомська, дивна й дуже цікава Але одразу попереджу: написана вона доволі незвично. Розділи короткі й читаються швидко, проте оповідь постійно перестрибує між різними героями. Персонажів багато, тому інколи я губилася - хто зараз говорить, де ми і до чиєї історії повернулися. Та попри це мені постійно хотілося читати далі ДАЛІ В ОПИСІ Є СПОЙЛЕРИ ДО…
Читати в TelegramДочитую "Чарівні пані" Якуба Цвєка - і поки в мене одна думка: та кожна жінка трохи відьма ✨ Бо встигати все, захищати й відстоювати себе та своїх дітей, бути підтримкою для чоловіка, опорою для батьків, гарною - але "не занадто", тихою - але водночас уміти заявити про себе… І це лише маленька частина стандартів та вимог, між якими жінки щодня намагаються балансувати І якщо ми вже навчилися робити це майже досконало, то скажіть мені: це точно не магія? Бо такої внутрішньої сили поза…
Читати в TelegramКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!