Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Ще жодного клубу навколо цієї книги. Створіть перший — і читайте її разом з іншими, лишаючи нотатки просто в тексті.
Відгуки з Telegram
«Пʼять зламаних клинків» Мей Корланд навіть краща, ніж я собі уявляла! Це історія, яку я з радістю читала декілька днів і вже можу сказати, що з нетерпінням чекатиму на переклад наступних частин😍 Дуже сподобалися головні герої, їхні характери й навички, якими вони володіють. Вони всі дуже різні, але чудово доповнюють одне одного. І додам для кращого розуміння: у нас тут п'ятеро головних героїв + ще один важливий чоловічий персонаж, який впливатиме на сюжет. Тому спочатку не всі з них одразу…
Читати в Telegram🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 📖 Книга: П'ять зламаних клинків ✍️ Автор: Мей Корланд 💌 Серія: Зламані клинки №1 🤩 Видавництво: ВСЛ 🌟 ⭐ Оцінка: 4/5 Сюжет: королю Юсану, безсмертному й жорстокому правителю, кидають виклик п’ятеро небезпечних людей, кожен із яких має власні причини бажати йому смерті. Серед них: найманий убивця, асасинка, злодійка, вигнаний принц та шпигун. Усіх їх таємничо збирають разом із єдиною метою - вбити короля й позбавити його чарівної корони, яка дарує безсмертя. Проте…
Читати в TelegramКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!