У власній лізі

In Her Own League

Видавництво: КСД, Hodder
Перекладач: Задорожна Анна
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок496
Рік видання2026
Попередження про зміст: містить відверті сексуальні сцени.
  • Миттєвий бестселер The New York Times
  • Спіноф серії "Місто вітрів"
  • Продовжує історії улюблених персонажів і водночас читається як самостійний роман
  • Читання для поціновувачів: "спортивний роман", "різниця у віці", "сильна героїня", "роман на робочому місці", "заборонене кохання", "від ворогів до коханців", "одинокий батько"

Різ Ремінґтон - нова власниця чиказької бейсбольної команди. Вона знається на тонкощах гри та має власну стратегію розвитку клубу. Проте колеги-чоловіки сприймають її як "дівчинку-яка-щось-там-чула-про-бейсбол". Різ прагне змінити таке ставлення. Тож цілковитий фокус на роботі - без відволікання на спокусливого головного тренера команди, Емметта Монтґомері. Той дбає про команду, як про родину. І Різ для нього - лише начальниця. Та професійна субординація виходить із чату...

Де можна придбати

• КСД • Українська • Тверда обкладинка
500 грн450 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
500 грн450 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
500 грн450 грн
• Клуб Сімейного Дозвілля (КСД) • Українська • Тверда обкладинка
500 грн
• КСД • Тверда обкладинка
500 грн
• Hodder & Stoughton • Англійська • М'яка обкладинка
Немає в наявності 675 грн573.75 грн
• Hodder & Stoughton • Англійська • М'яка обкладинка
Немає в наявності 725 грн

Схожі книги

Відгуки з Telegram

• @kamuzishka_reads3 жовтня 2026 р.

Забула, що місяць закінчився і пора б підвести підсумки!🍁 У вересні вийшло 7 книжок, одну з яких можна рахувати за три, я так вважаю 😄 А якщо серйозно, я дуже рада, що активно читала цього місяця, бо тільки на читанні і спілкуванні з вами трималась моя нервова система 🤭 🌟Предвічна крові й кістки, Дженніфер Л. Арментраут; 🌟Загублені, Саймон Бекетт; 🌟Поки бʼється серце, Дженніфер Гартманн; 🌟Покусана, Джордан Стефані Ґрей; 🌟У власній лізі, Ліз Томфорд; 🌟Месія пітьми, Дара Смолинська;…

Читати в Telegram
  • @MikRomanceHub30 вересня 2026 р.★ 10/10

🥸 Підбиваємо підсумки місяця Прочитано: • «Пропаща принцеса» — 5/5 • «Примарне правління» — відгук: 5/5 • «Колись ти будеш моя» — 5/5 • «Тепер ти моя» — відгук: 2/5 • «The Lies We Steal» — відгук: 3/5 • «The Truths We Burn» — відгук: 4/5 • «The Blood We Crave Part One» — 5/5 • «The Blood We Crave Part Two» — відгук: 5/5 • «The Oath We Give» — відгук: 3/5 • «У власній лізі» — відгук:5/5 • «Погані звички» — відгук: 5/5 • «Ейфорія» — відгук: 4/5 • «Месія Пітьми» — (в процесі) 🏆 Найкраща…

Читати в Telegram
  • @books_kruk30 вересня 2026 р.★ 10/10

прочитане за вересень📚 (майже усі книги є відгуки за активними посиланнями) 1. «Любі дівчатка» 9/10⭐️ 2. «У власній лізі» 10/10 ⭐️ 3. «Красиві дівчата теж помирають» 9/10⭐️ 4. «Будь зі мною» 7/10⭐️ 5. «Подумай про мене» 6/10⭐️ 6. «Доктор Качіоні» 7/10⭐️ 7. «Кропива і кістка» 9/10⭐️ 8. «Чапля осінь жде завзято» 8/10⭐️ 9. «Втрачена половина» 9/10⭐️ 10. «Орден лева та ключа 8/10⭐️ 11. «Обранка» ще читаю діліться своїм прочитаним🫶

Читати в Telegram
  • @BookEcosystem30 вересня 2026 р.

Дуже насичено-читацький і різноманітний вийшов у мене вересень 🌱 Прочитано 11 книжок🤭 Думала, що 10. А потім знайшла відгук на синіх інопланетних варварів Рубі Діксон ☠ #відгуки_ecosystem Нижче відгуки на кожну ⬇ 🩵 дебютний роман Олени Мулик «Вибір Елоїз» 🩵 шикарна «Бунтівна відьма» — завершальна частина дилогії Багряна Міль 🩵 ті самі нашумілі «Варвари крижаної планети» 🩵 дуже хороша «Ной обирає Чорнобиль» Ірен Роздобудько 🩵 гаряча «У власній лізі» Ліз Томфорд 🩵 прекрасний…

Читати в Telegram
  • @knyzhkova_tkalya27 вересня 2026 р.★ 10/10

🍁🍁🍁🍁🍁🍁 ⚾️«У власній лізі» — Ліз Томфорд Видавництво:КСД🌟 Оцінка: ⭐️10/10 📖Анотація Різ Ремінґтон звикла бути тією, хто контролює абсолютно все. Вона — власниця бейсбольної команди, жінка у світі, де чоловіки не поспішають сприймати її серйозно, і точно не та, хто дозволить особистим почуттям вплинути на роботу. Емметт Монтґомері — головний тренер її команди. Він упертий, харизматичний, неймовірно відданий своїй справі… і, здається, зовсім не боїться кидати виклик Різ. Між ними —…

Читати в Telegram

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково