NovelKlo — українська платформа для авторських і фанатських історій. Читай. Пиши. Поширюй. Реклама

Автомобільчик Біп

Видавництво: Видавництво Богдан
Перекладач: Анатолій Камінчук
Ілюстратор: Наталя Соколова
Немає в наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок48
Рік видання2012

Герої веселих історій відомої дитячої письменниці Тамари Крюкової - допитливий автомобільчик Біп, дружні жабенята, кумедні мишенята, ділові поросята - завжди готові прийти на допомогу одне одному. Книга полюбилася багатьом малюкам та їхнім батькам. Для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку.

Немає в наявності
Немає в наявності 39 грн
• М'яка обкладинка
Немає в наявності 59 грн56 грн

Схожі книги

• ОленаYakaboo28 жовтня 2020 р.★ 5/5

Біп-біп. Книжечка "Автомобільчик Біп" Тамари Крюкової - це просто "вав".Під час вибору якоїсь позитивної книжечки в нашу колекцію.Я натрапила саме на ось цю.Мені сподобався шрифт - великий, зручний для читання, малюнки - це взагалі фантастика,і звичайно дуже прийнятна ціна. Книжка нам розповідає про маленький автомобільчик Біп, який був подарований Льончику., і які ж пригоди з ним трапилися.Історії досить позитивні, гумористичні, а основне повчальні.Розповідають як потрібно дружити і…

Читати на Yakaboo
  • AnnaYakaboo19 лютого 2019 р.★ 5/5

Автомобільчика Біп Казка "Автомобільчик Біп" Тамари Крюкової - це історія для маленьких поціновувачів машинок. Для нас це була знахідка, адже син якийсь час відмовлявся читати, якщо в оповідках чи казочках не було автівок! Історія розповідає про пригоди іграшкового автомобільчика. Машинку дарують Льонику і в автомобільчика одразу з'являється ім'я - Біп. Хлопчик їде на все літо на дачу, бере з собою улюблену іграшку. Тут і починаються пригоди у Біпа, він знайомиться з іншими мешканцями…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково