Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб отримувати сповіщення про наявність
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
"Моя перша абетка" - це чудова серія абеток у віршах, яка допоможе вашому малюкові не тільки познайомитися з літерами, але й зробити перші кроки в читанні.
На кожній картинці маля побачить багато предметів, назви яких починаються з певної літери.
Забавная азбука Обожаю стихи Рината Курмашева, у нас есть несколько книг с его стихами, среди которых тоже есть азбуки, и его двустишия и строфы просто идеальны для того, чтобы разучивать их с ребенком: они всегда складные, с хорошей рифмой и ритмом, льются прям, с большой долей юмора и не абы что, как пишут другие поэты, в его стихах есть логика, есть за что зацепиться памяти и это каждый раз маленькая история, талантливо умещенная в пару строк. Потому, когда я увидела, что эту азбуку…
Читати на YakabooДуже кумедна абетка. "Кумедна абетка" від письменника Ріната Курмашева - це чудово проілюстрована книжка для найменшеньких від видавництва "Ранок", яка не тільки навчить Ваших діток першим буквам, але й змусить вдосталь посміятися над смішними віршиками про тваринок з чудовими малюнками. На кожній сторінці відведено одну літеру, до неї додається коротенький віршик про пригоди тваринки, чия назва починається із даної літери. Ілюстрації надзвичайно яскраві та смішні, а віршики - кумедні,…
Читати на YakabooКнига "Кумедна абетка " Чи можна поєднати розвагу і навчання, навчити дитину алфавіту і при цьому не дати їй нудьгувати і сумувати, прагнучи якомога скоріше завершити навчальну годину і знову повернутися до гри? З книгою Рината Курмашева "Кумедна абетка" зробити це досить-таки просто, адже важко не погодитися із тим, що більшість дітей із зацікавленістю поставиться до яскравого видання з дотепними віршиками про пригоди різноманітних представників тваринного світу. Наприклад, я вважаю, що…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!