Сіддхартха. Паломництво до Країни Сходу — Герман ГессеРекомендований вік16+

Сіддхартха. Паломництво до Країни Сходу

Siddhartha. Die Morgenlandfahrt

Видавництво: Folio
В наявності Повідомити про помилку
Кількість сторінок224
Рік видання2026

Романи "Сіддхартха" та "Паломництво до Країни Сходу" поєднані головним - духовним шляхом людини до вершин духу і таємниць буття.

Роман "Сіддхартха" розповідає про спосіб осягнення сенсу життя на підставі вчення, яке базується на пережитому досвіді, набутті стану просвітління.

"Паломництво до Країни Сходу" можна назвати своєрідною увертюрою до роману "Гра в бісер". Роман присвячен "прочанам до Країни Сходу", тобто членам таємного Братства однодумців.

Де можна придбати

ПаперовіЕлектронні
• 2020 • epub
235 грн
e-book
• 2020 • fb2 , pdf , epub , mobi , yakabooapp
470 грн235 грн
e-book
• 2026 • pdf
235 грн
e-book
• epub
295 грн
e-book
470 грн376 грн
• 2025 • Тверда обкладинка
470 грн399.5 грн -15% діє з промокодом KEBUK
• 2020 • Тверда обкладинка
470 грн400 грн
• 2020
470 грн423 грн
• 2024 • Тверда обкладинка
470 грн423 грн
• 2024
470 грн423 грн -10% Оплачуючи картою з підключеним національним кешбеком
445 грн
• 2026
470 грн
470 грн
• Тверда обкладинка
Немає в наявності
• 2017
Немає в наявності
• 2017 • Тверда обкладинка
Немає в наявності 80 грн68 грн
Немає в наявності 200 грн182 грн
Немає в наявності 235 грн211.5 грн
• 2020 • epub , kindle
Немає в наявності 235 грн
e-book
• 2024
Немає в наявності 470 грн

Схожі книги

Відгуки з книгарень

• НікоYakaboo15 грудня 2025 р.★ 5/5

Сідхартха - точно так Початок книги настільки важко дався, наскільки мене вивільнила кінцівка. Приємні і глибокі роздуми, щастя і можливість подивитись на життя згори, легкість та усвідомлення моменту "зараз". Хто розуміє про що приблизно відгук - раджу

Читати на Yakaboo
  • Антон КозловYakaboo30 січня 2021 р.★ 5/5

Восток и западный потребитель Лауреат Нобелевской премии по литературе, немецкий писатель австрийского происхождения, великий и талантливый Герман Гессе создал не просто одни из лучших философско-нравственные произведения двадцатого века, он создал настоящий культ своего творчества, настолько сильный, что писателя до сих пор перечитывают и советуют другим ознакомится с его творчеством, ведь оно многогранно и непредсказуемо - то это антироман, то это философский трактат спрятанный под личиной…

Читати на Yakaboo
  • АннаYakaboo7 вересня 2020 р.★ 5/5

Сложнопроизносимое название Германа Гессе заслуженно считают выдающимся немецким писателем и философом, поэтому мне не очень хотелось его читать – боялась ничего не понять из его книг. Поэтому, когда мой парень мне посоветовал «Сиддхартху», я долго противилась этому, но в конце концов прочла, благо что она небольшая. Книга сама по себе философская, но я её читала и воспринимала как художественную, ведь в ней тоже был сюжет. Автор раскрывает в своем произведении всю суть буддизма и это получается…

Читати на Yakaboo
  • ЮрійYakaboo22 липня 2020 р.★ 5/5

Рецензія До прочитання цієї книги, я був знайомий з творчістю автора. Особисто для мене його книги сповнені пошуками сенсу життя та відповідями на питання ким ми є насправді. Його книги складні в розумінні. Але ця книга виявилася легшою в розумінні ніж попередні. Історія про чоловіка, який рано вирішив покинути батьківський дім, щоб осягнути мудрість. Він хоче зустрітися з самим Буддою, щоб отримати просвітлення. Але коли все ж зустрічає його то не отримує того що очікував, тому його пошуки…

Читати на Yakaboo
  • NataYakaboo19 червня 2020 р.★ 5/5

«Нічого не було, нічого не буде; все є, все має сутність і теперішність» Відкриваючи книгу, я очікувала, що Гессе, в черговий раз, роз’ятрить рани, розчленує, зрозуміє, але покине, а він, незважаючи на власний духовний неспокій в момент написання книги, - подарував зцілення, цей дивовижний післясмак ковка чистого повітря. Творіння настільки глибоко проникло в душу, окутало її, заспокоїло глибині сум’яття, що спровокувало бажання обійняти весь світ і побачити у ньому знайомі сльози та…

Читати на Yakaboo
  • Stasya SperkachYakaboo10 березня 2020 р.★ 5/5

Мудрість для кожного Спочатку досить скептично поставилася до подарованої мені книги. Була переконана, що мудрість на папері не зафіксуєш, а тому й сподівань значних не було. Але вже з перших сторінок зрозуміла, що помилялася. Маленька яскрава книжечка поповнила мій ТОП прочитаного останнім часом. Хоч сама манера, у якій пише автор, мені не близька, сила змісту і насиченість думок переважила лінгвістично-стилістичний аспект. Раджу читати у будь-якому віці та соціальному статусі. Кожен…

Читати на Yakaboo
  • Антон КозловYakaboo15 лютого 2020 р.★ 5/5

Путеводитель к душе Великий немецкий писатель, лауреат Нобелевской премии, Герман Гессе, создал за свою жизнь много замечательных романов и эссе, и все они пропитаны настоящей и искренней философией автора, которую он пытался донести до людей через свои произведения. Автор был большим любителей и фанатом восточной мудрости, религии и жизни. Это отразилось в его романе "Паломничество на в страну Востока", но более известное и популярное является его другое произведение в котором он пытается…

Читати на Yakaboo
  • Марія ЗеленецькаYakaboo27 листопада 2019 р.★ 5/5

Подорож крізь себе Трохи філософського синтезу буддизму і християнства в романі мого улюбленого Германа Гессе "Сіддхартха". 1920 р. Це алегорична історія про пошук істини, яку автор писав у дуже складний для нього період (і ще складніший для його дружини). Якщо в анотації ви прочитаєте головну ідею книги - не лякайтесь, вона розвинена дуже детально і чуттєво у ході розвитку сюжету. В художньому плані це дещо мінімалістичний твір, зосереджений на пошуках всередині себе. Навіщо людина прагне…

Читати на Yakaboo
  • Анастасия МельникYakaboo11 листопада 2019 р.★ 5/5

Сиддхартха Сиддхартха - сын очень уважаемого брамина, высочайшего класса религиозных монахов. Он выполняет все упразднения и традиции лучших монахов и все же не удовлетворен и жаждет узнать больше правды. Он начинает путешествие, которое приводит его к аскетизму, чувственной жизни и, наконец, к умиротворению у реки. На протяжении всего пути он делится своей мудростью или накопленными знаниями с окружающими, часто без слов, только действиями. Герман Гессе дал хорошее представление о восточной…

Читати на Yakaboo
  • MariaYakaboo7 серпня 2019 р.★ 4/5

Пробудження "Пробудження", саме такою є основною темою роману "Сіддхартха" Германа Гессе, покликана утвердити осяяння не як миттєвий екстаз на межі смерті, а як норму життя. І з тими словами важко не погодитися. До повної єдності свого "я" зі світом Сіддхартха проходить через серію таких пробуджень, кожне з яких наближає його до ідеалу. Герой твору набуває душевний спокій після багатьох поневірянь і розчарувань у скромному служінні людям і в спогляданні природи. Історія Сіддхартхи…

Читати на Yakaboo

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!

необов'язково
необов'язково