Рекомендований вік16+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
Перші три видання "Історії України" О. Д. Бойка запам'яталися студентам і набули популярності у вищій школі як навчальні посібники. У них приваблювали компактність і лаконічність тексту, концептуально-смислова самодостатність, аналітичність, системне, науково коректне мислення автора, розкуте і тактовне слово. Нині це видання здобуло статус підручника. При його підготовці уточнено деякі формулювання, розширено, конкретизовано висвітлення окремих подій і фактів. Викладені вони в єдностях і суперечностях різноманітних тенденцій з осмисленням зумовленості вчинків історичних постатей.
Проаналізовано і сучасні політичні, соціально-економічні, духовні процеси та тенденції. Підручник прислужиться студентам, викладачам вищих навчальних закладів. Корисним буде учителям середніх шкіл та всім, хто прагне пізнати минуле, порозмірковувати над сучасними реаліями нашого народу.
Відгуки з книгарень
Чудова книга Дуже корисна, приємна на дотик, дуже гарний дизайн
Читати на YakabooПідручник мого життя Вперше про «Історію України» О.Бойка дізналася далеко 1999 року, коли ще вчилася в школі. Я тоді захоплювалася історією, а вчителі так нахвалювати цей підручник. Грошей у родині не було, а я зібралася вступати на історичний. Батьки збирали гроші мені на книгу Бойка, за якою я готувалася до вступу. Потім, навчаючись в університеті, я використовувала підручник для підготовки до занять. Плюс книги полягає в її лаконічному викладі матеріалу. Автор прагне охопити все й подати…
Читати на YakabooОдна із найкращих книг у цій серії! Книгу "Історію України" Олександра Бойка придбала ще багато років тому, і вона до сьогодні служить хорошою помічницею для багатьох задач: для підготовки конспектів уроків, для підготовки учнів до ЗНО і загалом просто є дуже цікавою, інформативною, а головне - аналітичною книгою. У книзі висвітлена вся історія України, від найдавніших часів, а це тобто від палеоліту, та до сьогодення, орієнтовно до 2010 року. Кожна тема написана водночас дуже…
Читати на YakabooКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!