Інвестування в ETF для початківців:: Повний посібник зі створення пасивного доходу та досягнення фінансової свободи - Людовік Марін - Kebuk

Інвестування в ETF для початківців:: Повний посібник зі створення пасивного доходу та досягнення фінансової свободи

Видавництво: MARIN
В наявності
Кількість сторінок199

Формати

Ви хочете заробляти гроші на фондовому ринку, але не маєте часу чи необхідних знань? Тоді у мене є для вас рішення: інвестуйте в ETF (біржові фонди) , які також називають трекерами .

Приділяючи ETF одну хвилину на місяць , ви отримаєте фінансові результати, що перевищують показники 90% інвесторів на планеті. Трекери – чудовий спосіб для початківців інвестувати на фондовому ринку. Вони прості для розуміння недорогі та пропонують значну диверсифікацію .

У цій книзі ви дізнаєтеся все, що вам потрібно знати про ETF:

- Що таке ETF?;

- Як працюють ETF?;

- Переваги ETF;

- Як вибрати ETF;

- Де купити ETF;

Ви також навчитеся:

- Формування диверсифікованого портфеля ETF;

- Інвестуйте в ETF на довгострокову перспективу;

- Використання ETF для отримання короткострокового прибутку.

Ця книга є вичерпним посібником з ETF для початківців . Метод, який я пропоную, дозволить вам стати фінансово незалежними. Книгу можна прочитати менш ніж за 2 години, і після цього ви зможете одразу ж заробляти гроші повністю пасивним способом , на фондовому ринку .

Тож чого ж ви чекаєте, щоб його купити?

* * * Мене звати Марін Людовік . Я підприємець, інвестор та філантроп. Я допомагаю людям покращити свої особисті фінанси та особистісний розвиток.

Де можна придбати

playbookapp
507.67 грн
e-book

Схожі книги

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!