Рекомендований вік14+ Зареєструйтесь або увійдіть, щоб додавати книги до списків
Зареєструйтесь або увійдіть, щоб вести читацький щоденник
У світі, де на тіні кожної людини вишита доля, яку судилося прожити, Явдоха не здатна прочитати власну. Не здатен ніхто. Та в очікуванні того, що її життя нарешті почнеться по-справжньому, вона раз на рік вирушає до столиці, де можна зустріти мандрівників із найвіддаленіших куточків світу. Можливо, хтось зуміє розгадати символи на її тіні: чи це мова далеких земель, чи карта, що веде в невідоме місце, а може, химерно записані ноти?
У дорозі з чумацькою валкою Явдоха знайомиться з молодою магинею, яка завжди ховається від сонця, бачить страшного Абисьманського Звіра, що довгі роки наводив жах на людей, але якого нарешті вдалося впіймати. Вона також везе у замкненій скрині жупан лісового майстра, який випадково встигла приміряти. Явдоха ще не здогадується, що саме цей вчинок стане початком подій, які назавжди змінять не лише її життя, а й увесь світ.
Відгуки з Telegram
так уже повелося, що вересень - мій улюблений із дванадцяти місяців року, але для нас усіх він був тяжким. тим не менш мені вдалося гарненько відсвяткувати день народження й начитати книжок - чудових і не дуже. маємо такий вересневий #звіт_ганка 🌟Червона зима, Аннетт Марі я потребувала повернення до чогось улюбленого й від того - затишного, я це отримала. все ще вважаю це дуже класним янгедалт фентезі. 🌟Одержимість, А.С. Баєтт відгук тут. можна написати багато про слів про цю книжку, а…
Читати в Telegram#підсумки прочитаного: вересень🪵 зізнаюся, морально воно усьо було якось трошки так собі, коли ти живеш по ходу одного з постійних шахедних коридорів, тож минулий місяць практично не пам'ятаю, але от книжки були, і були вони дуже різні 👀 🍁 "Sisters in Yellow", Mieko Kawakami 🍁 "Ти [Фобія]. Оповідь жаху і мороку", Дмитро Скочко 🍁 "Печера ідей", Хосе Карлос Сомоса 🍁 "Грибних справ підмайстра", Катерина Корнієнко 🍁 "Near to the Wild Heart", Clarice Lispector
Читати в TelegramДуже насичено-читацький і різноманітний вийшов у мене вересень 🌱 Прочитано 11 книжок🤭 Думала, що 10. А потім знайшла відгук на синіх інопланетних варварів Рубі Діксон ☠ #відгуки_ecosystem Нижче відгуки на кожну ⬇ 🩵 дебютний роман Олени Мулик «Вибір Елоїз» 🩵 шикарна «Бунтівна відьма» — завершальна частина дилогії Багряна Міль 🩵 ті самі нашумілі «Варвари крижаної планети» 🩵 дуже хороша «Ной обирає Чорнобиль» Ірен Роздобудько 🩵 гаряча «У власній лізі» Ліз Томфорд 🩵 прекрасний…
Читати в Telegram🍄"Грибних справ підмайстра", Катерина Корнієнко #прочитане #fiction Все у світі рухалося відповідно до ниток долі, і переступити написане не вдавалося нікому. 😉 У світі, де у кожної людини долю написана на її тіні, прочитати тінь шістнадцятирічної Доці - Явдохи - не може ніхто. Одного дня, дівчина вирушає до міста разом із чумацькою валкою, маючи при собі спійманого в лісі кота та загадковий жупан, сподіваючись, що, можливо, загадку її долі хтось все ж зможе розгадати. 😉"Підмайстра" - це…
Читати в TelegramКоментарі
Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!