Книга National Geographic. Моя перша енциклопедія. Космос. Океани. Тварини (комплект із 3-х книг)

Видавництво: Егмонт
Немає в наявностіКомплект
Кількість сторінок288
Рік видання2024

Книга 1. National Geographic. Моя перша енциклопедія. Космос

Легендарне товариство National Geographic запрошує маленьких читачів у дивовижну подорож просторами космосу! Діти дізнаються про те, у якої планети Сонячної системи найбільше супутників, що знаходиться в центрі Чумацького Шляху, як утворюються туманності та чорні діри… Вони отримають відповіді на всі ці та багато інших неймовірних питань про таємниці Всесвіту. На юних дослідників чекають не лише цікаві факти, викладені доступною і захоплюючою мовою, а й неповторні ілюстрації від знаменитого астронома Девіда А. Агілара! Видання призначене для дітей молодшого шкільного віку.

Книга 2. National Geographic. Моя перша енциклопедія. Океани

Легендарне товариство National Geographic запрошує маленьких читачів у дивовижну підводну мандрівку! Діти дізнаються про те, хто з океанських тварин перевершує за розмірами всіх інших мешканців Землі, чи існують морські дракони, як донні риби висвітлюють собі шлях у непроглядній темряві… Вони отримають відповіді на всі ці та багато інших неймовірних питань про таємничих істот, що населяють водні простори планети. На юних дослідників чекають не тільки найцікавіші факти, викладені доступною та захоплюючою мовою, але й неповторні знімки від фотографів National Geographic! Видання призначене для дітей молодшого шкільного віку.

Книга 3. National Geographic. Моя перша енциклопедія. Тварини

Легендарне товариство National Geographic запрошує маленьких читачів у дивовижний світ тварин! Діти дізнаються про те, як спілкуються дельфіни, чи рятує зебр від хижаків їхнє смугасте забарвлення, як знайти вхід у житло бобрів, чи люблять сурикати засмагати… Вони отримають відповіді на всі ці та багато інших неймовірних питань про мешканців лісів, саван, пустель, морів та полярних областей нашої планети. На юних дослідників чекають не тільки найцікавіші факти, викладені доступною та захоплюючою мовою, але й неповторні знімки від фотографів National Geographic! Видання призначене для дітей молодшого шкільного віку.

Де можна придбати

Немає в наявності

Схожі книги

Коментарі

Немає коментарів. Будьте першим, хто залишить коментар!